1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2020 19:22

Κορονοϊός: 15 μόλις νέα κρούσματα, στους 105 οι θάνατοι

Μόλις 15 νέα κρούσματα, 2207 συνολικά ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας. Όπως είπε, 69 άτομα είναι διασωληνωμένα, ενώ τις τελευταίες 24 ώρες σημειώθηκαν ακόμη 3 θάνατοι, φτάνοντας συνολικά τους 105.

Όσον αφορά ότι η θνησιμότητα παραμένει πολύ υψηλή σε πολλές χώρες, αλλά στην Ελλάδα η κατάσταση που υπάρχει επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα των μέτρων που λαμβάνουμε, ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Αυτές οι μέρες έχουν βαθιά θρησκευτικό χαρακτήρα Όταν στα 30 μου πήγα στο Αγιο Όρος, ένας μοναχός μου είπε ότι η αρετή δεν είναι πλυμμένα ρούχα που τα κρέμασαν στο μπαλκόνι, αλλά εσωτερικό βίωμα, στάση ζωής.

Θα πρέπιε να ευχαριστήσουμε την εκκλησία που ακολουθεί τις υποδείξεις των αρχών.Εγώ στις δύσκολες περιστάσεις παίρνω το παράδειγμα από τα μικρά παιδιά που ζουν μαζί μας και τις δικές μας εμπάθειες και μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.Ενα από αυτά, ο Νίκος είπε ότι θα μας συγχωρέσει ακόμη και αν δε πάνε καλά τα πράγματα. Καλή Ανάσταση".

Αναφορικά με τις κατηγορίες του Τραμπ κατά του ΠΟΥ και τα περί κατασκευασμένου από την Κίνα ιού, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε:

"Δεν πρόκειται για ιό που προέκυψε από εργαστηριακό πείραμα. Προέκυψε από τη φύση και ο πιο στενός συγγενής του υπάρχει στις νυχτερίδες. Πώς πέρασε προς τον άνθρωπο; Η επικρατέστερη θεωρία λέει ότι έγινε μέσα από έναν μυρμηγκοφάγο. Δεν συμμεριζόμαστε θεωρίες συνωμοσίας".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.