1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2013 23:19

To Ρέθυμνο στο Τσάλεντζ Καπ, παράθυρο και για ΠΑΟ

Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ δήλωσαν συμμετοχή στο CEV Cup γυναικών 2013-14 ενώ ο ΟΠΕ Ρεθύμνου (4ος στην τελική κατάταξη) δήλωσε συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ γυναικών και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Από την ΕΟΠΕ γίνονται προσπάθειες ώστε να δηλωθεί και τέταρτη ομάδα στα ευρωπαΪκά κύπελλα (δεύτερη στο Τσάλεντζ Καπ) και ήδη έγινε διερευνητική επαφή σε Ηρακλή Κηφισιάς (3ος στην κατάταξη) και στον Παναθηναϊκό (5ος στην κατάταξη). Μετά την αποχώρηση του χορηγού ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν θα αγωνιστεί ενώ ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι 16/5 αλλά υπάρχουν λίγες πιθανότητες να απαντήσει θετικά.

2 σχόλια

  • Comment Link giati Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 21:13 posted by giati

    Το ότι φέτος θα έχουν δικαίωμα 4 ομάδες στην ευρώπη οφείλεται στην περσινή πορεία της ΑΕΚ.Αν φέτος ήταν λίγο πιο τυχερή με την Καλέ μπορεί να είμασταν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία της cev http://www.dvl-wiki.de/images/f/f5/Ranking_List_Women_2013-14.pdf .

  • Comment Link adikeimenikos Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 20:39 posted by adikeimenikos

    ο ηρακλης κηφισιας δεν ειναι ο λογος η αποχωρηση του χορηγου αλλα το μπλοκαρισμα της Κις για χρεος στη FIVB οπως ςπισης δεν μπορει να κανει μεταγραφες ο ηρακλης ...καλα εκανε ο χορηγος κ εφυγε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.