1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2019 21:26

Τα συγχαρητήρια του Γκάιτς και η ευχή της Μερτέκη

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται στο φάιναλ-4 έδωσε ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Μπράνκο Γκάιτς, με την Εύα Μερτέκη να εύχεται να πραγματοποιήθει στις Σέρρες ένα όμορφο διήμερο με πολύ βόλεϊ που θα απολαύσει ο κόσμος και οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν.
Ευαγγελία Μερτέκη (Αρχηγός Α.Ο. Θήρας): «Να το διασκεδάσουμε εμείς και ο κόσμος»

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Σερρών για τη φιλοξενία. Για τον ΑΟ Θήρας είναι η 2η φορά που συμμετέχει σε final-4 κυπέλλου και είμαστε χαρούμενες για αυτό. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και να το διασκεδάσει ο κόσμος αλλά και εμείς»

Μπράνκο Γκάιτς (Προπονητής Α.Ο. Θήρας): «Να έχουμε την υγεία μας ενόψει πλέι οφ»

«Οι Σέρρες είναι μία όμορφη πόλη από το λίγο που είδα. Εύχομαι οι 4 ομάδες να προσφέρουν όμορφο βόλεϊ και ο κόσμος να δει τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Συγχαίρω όλες για τη πρόκριση στο final-4. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και όλοι να έχουμε την υγεία μας γιατί ακολουθούν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Θέλω να πω επίσης και συγχαρητήρια στην Εθνική γυναικών για τη πρόκρισή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και της εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.