Εκτυπώστε τη σελίδα
15-09-2018 16:07

Σπύρος Χάκας: «Νιώθω τυχερός που άφησα το μπάσκετ για το βόλεϊ και το Μίλωνα» (video)

Το μεγάλο αστέρι της ανδρικής ομάδας του ΑΟΝΣ Μίλων είναι ο Σπύρος Χάκας που ήταν και MVP όλων των τμημάτων υποδομής. Υιός του Γιώργου Χάκα που έζησε τις μεγάλες στιγμές στην ομάδα βόλεϊ του Παγκρατίου ο Σπύρος «γλίτωσε» από το μπάσκετ και κάνει τη διαφορά ως ακραίος. Ο νεαρός άσσος του Μίλωνα μίλησε στο volleynews.gr για τα πλάνα του αλλά και για τους στόχους του Μίλωνα τη νέα περίοδο:

«Η σεζόν 2017-18 ήταν καταπληκτική διότι κάναμε το τρία στα τρία στα αναπτυξιακά. Είναι κάτι που θέλουμε να επαναλάβουμε και εφέτος. Οι προσδοκίες της ανδρικής ομάδας είναι υψηλές. Και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Προσωπικά θέλω να βελτιωθώ ατομικά, να προσφέρω ότι μπορώ στο Μίλωνα και μελλοντικά να αγωνιστώ στο εξωτερικό».

Για το πως άφησε το μπάσκετ για το βόλεϊ και ποιους θαυμάζει είπε: «Θαυμάζω τους Σάντερς, Αντερσον και κυρίως την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Μου αρέσει και η ομάδα της Ρωσίας. Το νέο πρωτάθλημα είναι σχεδόν το ίδιο με πέρυσι και ίσως και πιο δυνατό. Για αυτό και πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Προσωπικά έπαιζα πολλά χρόνια μπάσκετ. Με έπεισε ο έφορος μας Παναγιώτης Γεωργούτζος και ασχολήθηκα με το βολεϊ»

Το μήνυμα του στους νεοσμυρνιώτες και όχι μόνο: «Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που ενισχύει το ομαδικό πνεύμα και ο Μίλωνας είναι μία μεγάλη οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της. Τους προτείνω να γνωρίσουν από κοντά τον σύλλογο».

 

 

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2018-19
1 ΣΤΥΛΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ
2 ΛΙΟΝΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
3 ΡΑΜΟΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ
4 ΚΙΣΚΗΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ LIBERO
6 ΧΑΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ
7 ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
9 ΛΟΥΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΚΡΑΙΟΣ
10 ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ
11 ΡΟΥΣΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ LIBERO
12 ΚΟΒΑΤΣΕΦ ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
13 ΚΑΝΑΣΑΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ
14 ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ
18 ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΡΑΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΖΗΣ

Media