1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-04-2013 18:01

Πρωταθλήτρια η Καλαμάτα 80 και ιστορική άνοδο στην Α2

Καλαμάτα. Του Σπύρου Ηλιόπουλου:
Ολοκληρώθηκε χθές το βράδυ στο κλειστό της παραλίας της Καλαμάτας το περιφερειακό πρωτάθλημα Πελοποννήσου με τον τελικό της Α΄ κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΕΠ μεταξύ της Καλαμάτας 80 και του Κόροιβου Αμαλιάδας. Νικήτρια και συγχρόνως πρωταθλήτρια αφού είχε ήδη το υπέρ της 2-0 από την κανονική περίοδο, αναδείχτηκε η Καλαμάτα 80 η οποία με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπλάουελ, Ξενάκη νίκησε 3-1 σετ της μαχητικής ομάδας της Αμαλιάδας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η πρωταθλήτρια Καλαμάτα 80 ολοκλήρωσε την χρονιά με 16 “καθαρές νίκες” σε ισάριθμα παιχνίδια και επιστέφει στις εθνικές κατηγορίες μετά από ένα χρόνο ενώ στην Α2 θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 25-20, 21-25, 25-15)

Διαιτητές: Χανδρινός, Χριστοδουλόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Αγγελής): Μπουσούνης, Μπλάουελ, Βραχνάς, Κακαλέτρης, Γιατράκος, Ξενάκης / Εξαρχέας (λ), Αποστολόπουλος, Κουλιέρης, Σαρδέλης, Μακρής, Σπάλλας.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Γκρουμούσας): Αριστόπουλος, Βελιχάι, Τσαούσης, Αναγνωστόπουλος, Παναγιωταράς, Τσερεγκούνης / Μιχόπουλος (λ), Δούλος, Παρασκευόπουλος, Στεργιώτης, Ασημακόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.