Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-04-2013 23:06

«Ηταν μία μαγική χρονιά»

Ο Δημήτρης Καζάζης μετά από 8 πρωταθλήματα ως παίκτης έβαλε στην τροπαιοθήκη του και τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος, ενώ το όνομα του γράφτηκε κάτω από το πρώτο «τρεμπλ» του Ολυμπιακού (πρωτάθλημα, κύπελλο και league cup). Ο Ντίμα Φιλίποφ ισοφάρισε το ρεκόρ του μπαμπά του με δύο τίτλους που είχε πάρει με τον Παναθηναϊκό.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:
«Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι όπου κάναμε πολύ καλή δουλειά, με σωστό προγραμματισμό. Ηταν αυτός που έπρεπε. Περάσαμε ενάμιση μήνα πολύ δύσκολα αλλά κρατηθήκαμε ενωμένοι. Καταφέραμε και πήραμε τα πάντα και πετύχαμε πράγματα και πάνω από τον αρχικό προγραμματισμό. Ήταν μία μαγική χρονιά. Είναι πολύ ωραίο να πετυυχαίνεις αυτό που σχεδιάζεις και αγαπάς και να είσαι πρωταθλητής. Αφιερώνω τον τίτλο σε όλο την ομάδα, στο επιτελείο μου, στους αθλητές που με άντεξαν όλη τη σεζόν και στον μάνατζερ μου Θανάση Μιχαλόπουλου. Στα δύσκολα ήμασταν ενωμένοι. Δεν υπήρξε τίποτα να μας χαλάσει. Για την ώρα απολαμβάνω τις στιγμές και η παραμονή μου θα εξαρτηθεί από την διοίκηση του Ολυμπιακού.

O πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ισοφαρίζοντας την επίδοση του μπαμπά του που με τον Παναθηναϊκό είχε δύο πρωταθλήματα:

«Δεν ήμουν καλά. Αγωνίστηκα με ενέσεις και τα καταφέραμε. Ηταν δύσκολη χρονιά. Το αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα. Ημασταν η καλύτερη ομάδα. Αφιερώνω τον τίτλο στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο, στη διοίκηση και στην οικογένεια μου που είναι μακρυά. Μακάρι να ξεπεράσω και τον μπαμπά μου. Το συμβόλαιο μου τελειώνει, ίσως ήταν η τελευταία μου εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Ποιος ξέρει...».