1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2013 22:40

«Η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο για τον Φοίνικα»

Ευχαριστημένος για την φετινή πορεία του Φοίνικα Σύρου παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη. 

 


«Νομίζω ότι η χρονιά κλείνει ικανοποιητικά και με θετικό πρόσημο για τον Φοίνικα Σύρου. Ήταν μία χρονιά κατά την οποία η ομάδα ταλαιπωρήθηκε με αλλαγές αθλητών, μία χρονιά γεμάτη άτυχες στιγμές τραυματισμών και μία χρονιά στην οποία κουβαλούσε στην πλάτη της ποινή 3 βαθμών από τους περσινούς τελικούς. Πρέπει λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παλιόπορτα και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που κράτησαν σταθερά το τιμόνι ολόκληρη τη χρονιά. Επίσης, μπράβο στον κόουτς Χρήστο Πάτρα και το προπονητικό επιτελείο που έφτιαξαν και λειτούργησαν την ομάδα και τέλος μπράβο στους αθλητές που αυτή τη χρονιά έδωσαν στη Σύρο έναν τελικό κυπέλλου και μία ευρωπαϊκή έξοδο», τόνισε ο έλληνας τεχνικός. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.