Εκτυπώστε τη σελίδα
20-04-2013 22:05

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί (φωτο -video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/PAMVOHAIKOS/2012-13/4ostelikos folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PAMVOHAIKOS/2012-13/4ostelikos/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Δείτε φωτορεπορτάζ από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό

Media

2 σχόλια

  • Comment Link syrsol Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 07:07 posted by syrsol

    76er αντί να προσβάλλεις το Βραχάτι και την Σύρο που κάνουν τεράστια προσπάθεια να σταθούν σε ένα περιβάλλον που καταρρέει (και για το Φοίνικα ειδικά στις δύσκολες νησιώτικες συνθήκες) πες ένα ευχαριστώ για τον περυσινό κερδισμένο στα χαρτιά τίτλο.
    Έλα όμως που η παροιμία λέει "ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"....και αν δεν το κατάλαβες ο περυσινός τίτλος ήταν και κλεμμένος και κάλπικος.
    Όσο για τη "γάτα" τι προτείνεις; Να περιμένει το Ελληνικό Βόλλεϋ να ξεχρεώσουν ο Ηρακλής και ο ΠΑΟ για να ξαναγίνει πρωτάθλημα;
    Ξέχασες όμως ότι πέρυσι που ο Ολυμπιακός δεν πήρε πρωτάθλημα προτίμησε να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του όταν ο Ηρακλής βουτηγμένος στα χρέη έπαιρνε τον Ντεσπέιν.
    Το "χρυσάφι" του Ηρακλή είναι τα νέα παιδιά. Δουλειά, το "κεφάλι κάτω" και νοικοκυριό για να ξαναγίνει "γάτα", τώρα είναι ποντικάκι και μάλιστα νηστικό.

  • Comment Link 76er Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 19:45 posted by 76er

    Συγχαρητηρια στον οσφπ αν κι εδω βρισκει εφαρμογη το "οταν λειπει η γατα (Ηρακλης) χορευουν τα ποντικια. Η κατακτηση τιτλου χωρις αντιπαλο δεν πιστευω οτι εχει νοημα. Χωρις Ηρακλη και ΠΑΟ δεν υπαρχει πρωταθλημα και δεν εχει νοημα κανενας τιτλος. Με Βραχατια και Συρους ειναι μια ανοστη σουπα.