1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2013 18:31

Αποδεκατίστηκε η Παναχαϊκή, «έχασε» Μένιο, Ντονά

Δύο σοβαροί τραυματισμοί σημάδεψαν την ομάδα της Παναχαϊκής στον αγώνα με την Ορεστιάδα και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη συνέχεια της προσπάθειας της αχαϊκής ομάδας για άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ.

Στο 3-10 του 1ου σετ της αναμέτρησης Παναχαϊκή – Ορεστιάδα 3-2 σετ, έχασε τον Μένιο Ρουμελιώτη, ο οποίος υπέστη υποτροπή σε τραυματισμό του στον ώμο, ενώ στο 16-15 του 3ου σετ έχασε και τον Στάθη Ντονά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο. Στη θέση τους διαδοχικά μπήκαν ο Ανδρέας Πεφάνης και ο νεαρός Θάνος Γεωργακόπουλος, με τον πρώτο να δίνει πολλές λύσεις στην επίθεση και τον δεύτερο να είναι αποκάλυψη, καθώς κράτησε στην υποδοχή και τελείωσε μερικές σημαντικές φάσεις. Και οι δύο αναμένεται να απουσιάσουν από το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μετά το παιχνίδι της ΠΓΕ με την Ορεστιάδα ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Αρης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Μπορούμε να δούμε το παιχνίδι από δύο γωνίες. Η μία μας αφήνει ευχαριστημένους για τους δύο βαθμούς. Η άλλη ε στεναχωρημένους γιατί χάσαμε δύο παίκτες. Εγινε καταπληκτικό παιχνίδι που ευχαριστήθηκε ο κόσμος και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο αλλά και σε αυτά που ξεκίνησαν γιατί όλοι βοήθησαν για να φτάσουμε στη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση, αφού μας έδωσε την ώθηση. Συγχαρητήρια και στους διαιτητές που ήταν σε υψηλό επίπεδο. Πλέον μαζεύουμε τις δυνάμεις μας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Ο Νίκος Ρουμελιώτης ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΠΓΕ στο παιχνίδι με την Ορεστιάδα αλλά απένειμε τα εύσημα στον Ανδρέα Πεφάνη και στον Θάνο Γεωργακόπουλο τονίζοντας: «Εγώ απλώς έκανα τη δουλειά μου. Τα πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Ανδρέα (Πεφάνης) και στον Θάνο (Γεωργακόπουλος). Η νίκη, όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι και μετά τις απώλειες που είχαμε ήταν σημαντική, κοιτάζουμε πλέον τον αγώνα με την ΑΕΚ. Η Ορεστιάδα έδειξε -όπως και εμείς αλλά και η ΑΕΚ- ότι αξίζει την άνοδο στην Α1».
 
«Συγχαρητήρια στην ΠΓΕ και στον κόσμο της» δήλωσε ο έμπειρος κεντρικός της Ορεστιάδας Κεμανετζής και συμπλήρωσε: «Εμείς κρατάμε τον πόντο και ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα. Μας απασχολεί μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Πηγή: pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.