Εκτυπώστε τη σελίδα
18-04-2013 20:41

Eκδικάστηκε η έφεση του Ηρακλή, μέχρι Τετάρτη υπομνήματα

Εκδικάστηκε στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή - έφεση του Ηρακλή κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή για υποβιβασμό του από την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο νομικός της σύμβουλος κ.Χρήστος Ηλιάδης ο οποίος υπερασπίστηκε την προκήρυξη και τους κανονισμούς του πρωταθλήματος.

Ζήτησε να εκδοθεί κατά το δυνατόν συντομότερα η απόφαση ώστε να επικυρωθεί άμεσα η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος 2012-13 και επί πλέον να μην υπάρξουν προβλήματα με την συμμετοχή των ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα περιόδου 2013-14 και το σημαντικότερο να κληθούν οι ομάδες που θα προβιβαστούν από την Α2 ανδρών. Το ΤΑΑ Ηρακλής εκπροσωπήθηκε από την πληρεξούσιο δικηγόρο κα Μαρία Βαγενά η οποία υποστήριξε πως πάσχει η Πρωτόδική απόφαση του αθλητικού δικαστή για υποβιβασμό καθώς στηρίχτηκε σε λανθασμένη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Παρέστη και το ΤΑΑ Παναθηναϊκός το οποίο άσκησε παρέμβαση δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του κ.Κωνσταντίνου ζητώντας υπέρ απόφασης υποβιβασμού του Ηρακλή επικαλούμενο έννομο συμφέρον ισχυριζόμενο ότι σε περίπτωση υποβιβασμού του Ηρακλή ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην Volleyleague ΟΠΑΠ.

Οι δικαστές του ΑΣΕΑΔ έδωσαν προθεσμία για υπομνήματα στους διαδίκους μέχρι την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Πηγή: volleyleague.gr