1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2013 12:55

«Περήφανος και συγκινημένος» (video)

Ο άνθρωπος που το 1988 πρωτοστάτησε στην ανασύσταση του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού, ο Νίκος Μπαφαλούκος, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την συγκίνηση που ένιωσε όταν είδε τα κορίτσια να σηκώνουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ακόμα και για... ευρωπαϊκή κούπα.

«Από την στιγμή που φτιάχναμε την ομάδα, αυτο πιστεύαμε. Να την δούμε κάποια στιγμή να σηκώνει το πρωτάθλημα. Δεν είμαι μόνο περήφανος αλλά και συγκινημένος. Πάντα σε μια αθλητική ομάδα, οι δυσκολίες είναι αυτέ που της δίνουν την προσωπικότητά της.

Τελείως ξαφνικά, τον Ιούνιο του 1988 αποφάσισε η τότε διοίκηση αποφάσισε να κάνει τρία γυναικεία τμήματα στον Ολυμπιακό. Το βόλεϊ, το πόλο και το μπάσκετ. Ξεκινήσαμε το βόλεϊ και κάναμε κάτι που νομίζω ότι είναι ρεκόρ. Σε 7 χρόνια ανεβήκαμε 6 καηγορίες. Το 1995 είμασταν στην Α1. Εγώ αποχώρησα το 1995.

Τώρα η ομάδα έχει νέα κορίτσια με πολύ ταλέντο. Υπάρχει καλή διοίκηση και νομίζω ότι ότι μπορεί να βάλει πλώρη και για την ευρωπαϊική καταξίωση. Αυτό είναι και το επόμενο βήμα για την ομάδα. Αν την δούμε πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.