Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-04-2013 00:43

«Σε 10 μήνες η ομάδα θα γυρίσει την Α1» (video)

Ο Παναθηναϊκός απόψε οδηγήθηκε στην Α2 και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπακοδήμος προσπάθησε να εξηγήσει τα αίτια που οδήγησαν το τριφύλλι στον υποβιβασμό, αλλά και να δώσει όραμα για τη συνέχεια.

«Δεν υποβιβαστήκαμε σήμερα. Εδώ μας οδήγησαν μία σειρά από παράγοντες. Δεν μπορούν 18χρονα παιδιά να επωμισθούν το βάρος του Παναθηναϊκού σε αυτή την συγκυρία. Μην περιμένετε να πω εγώ ότι φταίνε οι αθλητές ή ο τάδε παράγοντας. Στην ομάδα υπάρχουν  πραγματικοί Παναθηναϊκοί οι οποίοι θα βρουν τη λύση και σε 10 μήνες η ομάδα θα είναι και πάλι στην Α1. Θεωρώ πολύ αφύσικο όταν η ομάδα πλήττεται οικονομικά και κοινωνικά να περιμένουμε τα σωματεία και ειδικά ο Παναθηναϊκός που έχει τόσες υποχρεώσεις να ζουν μέσα στα πούπουλα και στην σαμπάνια. Το θεωρώ αφύσικο. Οι άνθρωποι που είναι στον Παναθηναϊκό θέλουν να βοηθήσουν αλλά οι συγκυρίες δεν τους αφήνουν. Υπάρχουν χιλιάδες προπονητές, που μπορούν να έρθουν στον Παναθηναϊκό. Το θέμα δεν είναι αυτό. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πρέπει να έρχεται σε άσπρο άλογο και όχι έρποντας και με σάλια στο στόμα».

Media

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Χάρης Μ. Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 09:05 posted by Χάρης Μ.

    νομίζεις. Αυτό μπορεί ισως να συμβεί αν παίξει στην Α2.θα παίξει όμως;Το παράδειγμα της ΕΑΠ είναι πού νωπό. Ακολουθεί όμως κι άλλος.Ποιος;Ρωτήστε στη Λίγκα.