1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2013 20:48

«Μπορούμε το πρώτο νταμπλ και το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο» (video)

Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός
Εμαφανώς ανακουφισμένος από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και απόλυτα δικαιωμένος για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του φάιναλ φορ του κυπέλλου της Σαντορίνης εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος.

«Εκτός από την δική μας κόπωση είχαμε από την άλλη να αντιμετωπίσουμε και τον ξεκούραστο αντίπαλο. Τα κορίτσια ξεπέρασαν τον εαυτό τους και την κούραση τους και πήραν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στην αρχή είχαμε κακή υποδοχή, αλλά βελτιωθήκαμε και πήραμε δύσκολα το 2ο σετ. Μετά όλα κύλησαν πιο εύκολα. Τώρα χρειαζόμαστε ξεκούραση και ηρεμία. Αύριο στον τελικό είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε κυπελλούχοι, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Με βάση την εικόνα μας στους τελικούς της Α1 κόντρα στην ΑΕΚ, μπορούμε. Δεν λέω ότι το μυαλό μας ήταν στην... Καλντέρα, αλλά σίγουρα έπρεπε να δείξουμε υπομονή, επιμονή, πίστη και συγκέντρωση και τελικά τα καταφέραμε. Λογικά, η ΑΕΚ θα περάσει εύκολα και θα είναι η 4η φορά που θα παίξουμε οι δύο ομάδες μέσα σε 10 ημέρες. Θέλουμε και μπορούμε να κατακτήσουμε το πρώτο νταμπλ και το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο για τον Ολυμπιακό».


Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.