1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-04-2013 17:38

Άρης και Φοίνικας για μια θέση στην Ευρώπη

Η μάχη του Άρη και του Φοίνικα Σύρου για την κατάληψη της πέμπτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη ξεκινά από την Θεσσαλονίκη (13/4, 19.00), ενώ θα ακολουθήσει ένας δεύτερος αγώνας στη Σύρο. Εάν χρειαστεί και τρίτος αγώνας θα γίνει και πάλι στη Σύρο καθώς ο Φοίνικας είχε το βαθμολογικό πλεονέκτημα με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
Τόσο ο Άρης, όσο και ο Φοίνικας Σύρου είχαν άλλους στόχους για τη φετινή σεζόν, αν αναλογιστούμε ότι πέρσι οι γηπεδούχοι είχαν τερματίσει 4οι και ο Φοίνικας 2ος. Ωστόσο το ευρωπαίκό εισιτήριο σημαντικό κίνητρο. Στην κανονική περίοδο ο Άρης νίκησε στη Μίκρα τον Φοίνικα 3-0 και στον Β΄γύρο στη Σύρο ο Φοίνικας νίκησε 3-1 σετ.

Στον Άρη αρκετοί παίκτες δοκιμάστηκαν από ιώσεις και μικροτραυματισμούς με αποτέλεσμα να απουσιάσουν από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Ομως, η προπόνηση της Πέμπτης έγινε σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς και μάλιστα σε καλή κατάσταση είναι και Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Η αποστολή του Φοίνικα Σύρου φτάνει αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη. Εκτός αποστολής είναι ο Κοβάσεβιτς λόγω προβλήματος τραυματισμού. Και για τους συριανούς η κατάληψη της 5ης θέσης αποτελεί αυτοσκοπό καθώς η έξοδος στην Ευρώπη θα είναι σημαντικό κίνητρο και για τη νέα σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.