Εκτυπώστε τη σελίδα
08-04-2013 16:09

Συγχαρητήρια και «μπράβο» από ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και ΕΣΠΕΔΑ

Η ΕΣΑΠ, ο ΠΑΣΑΠ και η ΕΣΠΕΔΑ εξέδωσαν ανακοινώσεις που συγχαίρουν τις διεθνείς της Εθνικής Κορασίδων και τους προπονητές τους για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών και η δήλωση του προέδρου Παντελή Ταρνατόρου:

O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ με επιστολή που απέστειλαν στην ΕΟΠΕ συγχαίρουν τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο των Τάκη Φλώρου, Γιάννη Καλμαζίδη για την κατάκτηση της 5ης θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου και την απ΄ευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης τον προσεχή Ιούλιο. Συγχαίρουν ιδιαίτερα την Ανθή Βασιλαντωνάκη για την ατομική διάκριση της πρώτης σκόρερ. «Η κατάκτηση της 5ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων είναι προϊόν σκληρής και επίπονης δουλειάς των αθλητριών, των προπονητών και της ομοσπονδίας. Τα κορίτσια της Εθνικής Κορασίδων μας έκαναν υπερήφανους. Οι εμφανίσεις τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων είναι πυξίδα για το μέλλον και παράδειγμα για όλες της εθνικές ομάδες. Εύχομαι ανάλογη πορεία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

H ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών:

Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει τις διεθνείς αθλήτριες της Εθνικής Κορασίδων και τους ομοσπονδιακούς προπονητές, Τάκη Φλώρο και Γιάννη Καλμαζίδη για την την κατάληψη της ιστορικής 5ης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπαρ (Μαυροβούνιο), επιτυχία που εξασφάλισε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για πρώτη φορά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης. Παράλληλα συγχαίρει την διεθνή άσο του Παναθηναϊκού, Ανθή Βασιλαντωνάκη, που αναδείχθηκε τοπ σκόρερ της διοργάνωσης. 

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΔΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. , τα σωματεία της Ένωσης μας και οι αθλούμενοι σε αυτά, συγχαίρουν για την πρόκριση την Εθνικής μας ομάδα των Κορασίδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ταϋλάνδης, μετά από τις εξαιρετικές κι άκρως ελπιδοφόρες εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πολλές ευχές για υγεία και καλή συνέχεια, μαζί με τα ''χίλια μπράβο'' της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. όχι μόνο για ότι κατάφεραν, αλλά, για το κουράγιο που έδωσαν σε όλους όσοι αγαπούν  το βόλεϊ και προσπαθούν να το υπηρετήσουν».