Εκτυπώστε τη σελίδα
07-04-2013 23:01

«Ευχαριστώ τον κ. Ανδρεόπουλο για την άριστη συνεργασία»

Ο προπονητής του ΓΣ Λαμίας ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο για την άριστη συνεργασία που είχαν οι δυο άνδρες την περίοδο που ο δεύτερος ήταν στο τιμόνι της Λαμίας. Σχολιάζοντας την αναμέτρηση με τον Φοοίνικα, απέφυγε να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν στο πέμπτο σετ.  

 

«Η Λαμία έχει αποδείξει από την αρχή της χρονιάς ότι παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, αυτό έκανε και σήμερα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα όσα έγιναν στο 5ο σετ, στα άλλα τέσσερα σετ έγινε συγκλονιστικό παιχνίδι. Τελικά, ο Φοίνικας ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και δίκαια πήρε τη νίκη και την πρόκριση. Μαζί με τον κ. Ανδρεόπουλο χτίσαμε αυτή την ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία και πετύχαμε τον στόχο μας. Τον ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για τα καλά του λόγια».

Ο Μανώλης Δημητριάδης είπε για την αποβολή του: «Ήταν άδικη η αποβολή μου και νομίζω ότι έκρινε το παιχνίδι. Παραφέρθηκα και ζητάω συγγνώμη γι' αυτό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έβρισα τον διαιτητή και δεν έπρεπε να αποβληθώ. Απλά σ' ένα πεντακάθαρο μπλοκ-άουτ, ο διαιτητής δίνει άουτ και ξέσπασα έτσι γιατί ένιωσα να με πνίγει το δίκιο».

Σχετικά άρθρα