Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-01-2017 22:51

Αλλάζουν όλα στο μπιτς βόλεϊ

Με πρώτα ονόματα του χώρου στελεχώθηκαν τα όργανα του μπιτς βόλει, με ένα συνδυασμό νέων αλλά και έμπειρων στελεχών, εντός και εκτός ΔΣ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος Βάσω Καραντάσιου, Μάνος Ξενάκης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Μανώλης Ρουμελιώτης, Παύλος Μπελιγράτης, θα προσφέρουν την πολύτιμη εμπειρία τους στην νέα επιτροπή μπιτς βόλει, ενώ τον ρόλο του συντονιστή θα έχει ο Αλέκος Παρασκευόπουλος που μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην παλιά του θέση.

Νεκτάριος Χαλβατζής και Ελένη Καζάκου είναι οι εκλεκτοί της διοίκησης που θα πλαισιώνουν τον Γιώργο Καραμπέτσο, μαζί με τους Χαριτίδου και Μητσόπουλο.

Δημιουργείται μια νέα επιτροπή ή ομάδα εργασίας που θα επεξεργαστεί τον θεσμό του Σωματειακού μπιτςβόλει προκειμένου να αντιμετωπισθεί με την ανάλογη σοβαρότητα ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα του αθλήματος.

Η σύνθεση της οργάνων ακολούθησε αναγκαστικά  τον φαραωνικό χαρακτήρα  που επέβαλε η διοίκηση Μαυρομάτη (με τα γνωστά καταπληκτικά αποτελέσματα..), και έτσι περιλαμβάνει και ένα Εθνικό Συμβούλιο μπιτς Βόλει με καμιά πενηνταριά άτομα (εκπροσώπους ενώσεων κλπ).

Αναλυτικά η Επιτροπή Μπιτς Βόλει:

Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος
Αναπληρωτής πρόεδος Νεκτάριος Χαλβατζής 
Μέλος Ελένη Καζάκου
Μέλος Δήμητρα Χαριτίδου
Μέλος Χρήστος Μητσόπουλος
Συντονιστής Αλέκος Παρασκευόπουλος
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου BV Νεκτάριος Χαλβατζής