1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-07-2016 21:09

Και η Καλαϊτζίεβα στη Θέτιδα

Μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι η Θέτιδα Βούλας, πραγματοποιώντας τρεις σημαντικές μεταγραφές.

Οι νεοφώτιστες στην Α1 απέκτησαν την Ευδοξία Αργυροπούλου από τους Ίωνες, την Μαρίνα Καλαϊτζίεβα από την Αγία Παρασκεύη και την Τάνια Κιουτσούκη από τον ΖΑΟΝ. Οι δύο πρώτες είναι ακραίες ενώ η τελευταία της μεταγραφικής τριπλέτας αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής.

Με αυτές τις μεταγραφές η Θέτιδα προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο και να εξασφαλίσει πως θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Για αυτό βέβαια και οι μεταγραφές που κάνει το σωματείο είναι συντομευμένες, με αθλήτριες όπως η Αργυροπούλου και η Καλαϊτζίεβα που έχουν παραστάσεις από την Α1. 

Από την άλλη, Αναγνώστου και Ζήση παραχωρήθηκαν σε Ηλιούπολη και Αγία Παρασκευή αντίστοιχα. 

 

2 σχόλια

  • Comment Link οτι ναναι αρκει ναναι Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 09:58 posted by οτι ναναι αρκει ναναι

    Σοβαρα τωρα ?? και η Χαρα εχει μεγαλη καριερα στην Α1 γιατι δεν την βαζετε στο ροστερ ? μπερδεψατε τις κατηγοριες παληκαρια,Α1Α1Α1Α1.Γιατι οι νεοφωτιστοι στην Α1 πρεπει παντα να παθουν και να χασουν για να μαθουν δεν το καταλαβαινω.

  • Comment Link Π.Χ Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 09:51 posted by Π.Χ

    Eλπιζω το εξαιρετικα οργανωμενο σωματειο να μην μας εκπληξη δυσαρεστα με τις επιλογες του συμπαθους κοουτς ,παροπλισμενες και........συγγενεις δεν.... για Α1 ,να δουμε και τις ξενες βεβαια αλλα η Α1 της επομενης χρονιας θα ειναι πιστευω - πλην της τελειωμενης ΑΕΚ - ιδιαιτερα αναβαθισμενη και δεν προσφερεται για ημιμετρα και........αγαπουλες!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.