Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-06-2016 11:08

Μιχάλης Τριανταφυλλίδης: «Έτσι θα πάει το beach volley μπροστά»

Παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης έδωσε το παρών στο 1ο training camp του Sideout Beach Volleyball Club, που πραγματοποιείται στη Βάρκιζα και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Side Out Club.
Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο volleynews.gr αναφέρθηκε στην πρόσκληση του φίλου του Βαγγέλη Κουτουλέα και μίλησε για τις συνθήκες που πρέπει να επικρατούν έτσι ώστε το beach volley να κάνει βήματα μπροστά.

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση από τους φίλους μου Βαγγέλη και Μαρκ και ξέρω και εκτιμώ ιδιαίτερα την δουλειά που κάνουν στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να βρίσκομαι εδώ όλη την εβδομάδα, όμως είναι πολλές οι υποχρεώσεις, ειδικά αυτή την εποχή. Είμαστε όμως ανοιχτοί με τον Βαγγέλη (σ.σ Κουτουλέα) και λόγω φιλίας αλλά και κοινής σκέψης σε όλα αυτά τα αντικείμενα και για μελλοντικές συνεργασίες αλλά πάνω απ'όλα το σημαντικό είναι ότι πρέπει το άθλημα του beach volley να είναι με σωστούς ανθρώπους προπονητές. Αυτό που λέω το επιμένω, οι άνθρωποι που διδάσκουν το άθλημα να είναι οι κατάλληλοι. Θέλουμε κατάλληλους προπονητές και σωστά γήπεδα, έτσι ώστε να μεγαλώσει το beach volley, να γίνει περισσότερος ο κόσμος. Ο στόχος είναι να φέρουμε περισσότερο κόσμο και αυτό γίνεται αλλά για να μπορέσει να επιτευχθεί χρειάζεται να γίνεται σωστά. Όσοι λοιπόν αναλαμβάνουν είτε να κάνουν γήπεδα beach volley, είτε να διδάξουν πρέπει να έχουν τις προδιαγραφές. Φοβάμαι λιγάκι αυτό το κομμάτι και εύχομαι οι κατάλληλοι φορείς να επέμβουν εκεί που χρειάζεται».

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε για επόμενα τουρνουά που ο ίδιος διοργανώνει: «Σε δύο βδομάδες ξεκινάει η Beach Volleyleague, μετά έχουμε τα μεγάλα τουρνουά της Novasports τον Ιούλιο. Στη συνέχεια έχω κάποια τουρνουά με τον κ. Μπαντιανίδη (πρώην διαιτητής) που συνεργάζομαι. Είναι ένα πλούσιο καλοκαίρι και έχω κάποια σχέδια που εύχομαι να είμαστε καλά και να μπορέσω να τα ανακοινώσω». 

Τέλος, ως άνθρωπος του beach volley ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε και στην πρόοδο του αθλήματος μέσα από τα πολλά χρόνια εμπειρίας του:

«Τα πράγματα είναι σίγουρα περισσότερα, έχει αυξηθεί ο όγκος των ανθρώπων που απασχολούνται με αυτό. Δεν είναι καλύτερα σε όλα τα επίπεδα, το καλύτερα είναι για αυτούς που το πονάνε, το γνωρίζουν το αντικείμενο, δίνουν τον εαυτό τους και καλυτερεύουν και τις προπονητικές συνθήκες και τις οργανωτικές αλλά και των γηπέδων».