1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2015 16:36

Δεν πήρε πιστοποιητικό ο Ηρακλής για τη Volleyleague

Σε θρίλερ για τον Ηρακλή εξελίχθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΑΑ απέρριψε την αίτηση του Ηρακλή Πετοσφαίριση για αδειοδότηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ αλλά μέχρι να καθαρογραφεί και να ανακοινωθεί η απόφαση δεν θα γίνουν ανακοινώσεις.

Η ΕΕΑ έκανε δεκτή στο σύνολο της την παρέμβαση του ΠΑΣΑΠ σχετικά με την διαδοχή των χρεών σε αθλητές από προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους.

Φυσικά δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πληρώσει ο Ηρακλής Πετοσφαίριση τα χρέη του Γ.Σ.Ηρακλής αφού και να ήθελε είναι τόσο πολλά που δεν θα μπορούσε να αντέξει το βάρος. Υπενθυμίζεται πως ο Ηρακλής Πετοσφαίριση δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του Γ.Σ.Ηρακλής και άλλου σωματείου.

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση ελπίζει σε ένα νομικό... θαύμα για να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ καθώς μέχρι να καθαρογραφεί η απόφαση οι νομικοί του ελπίζουν πως έχουν κάποια τελευταία όπλα που θα τα ρίξουν στη μάχη...

20 σχόλια

  • Comment Link ΑΝΤΙΛΕΣΧΗ Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 17:02 posted by ΑΝΤΙΛΕΣΧΗ

    Δηλαδη ρε μουσατε κοντε θα κανεις διακανονισμους με μερικες εκατονταδες ευρω; Ρε σεις εχετε μεγαλη πλακα. Ουτε μαντηλι για να κλαψετε δεν υπαρχει και φαινεται κι απο τους παικτες του ας πουμε ροστερ. Καταντια. Ρε σεις αντε φτιαξτε κανενα φραπογαλο η καλυτερα πηγαινετε για τσιπουρα. Αν δεν ηταν τραγικο το θεμα θα ειχαμε ξεραθει απο τα γελια. Ακου διακανονισμοι με τα εσοδα απο τα διαρκειας. Ελατε ρε σταματειστε τα καλαμπουρια. Α καιαυτους που λετε οτι θα κραξετε κοιταξτε μην τους παρακαλατε για κανενα ψιλο αργοτερα. Ασε που αν κανετε διακανονισμους - λεμε αν- θα σκασουν μυτη διαφοροι απο παντου. Πολυ πλακα θα εχει. Τελος τους διακανονισμους ποιος θα τους υπογραψει; Ξερει που θα μπλεξει; Αν νομιζετε οτι ειναι μονο οι 10 γελιεστε και θα το διαπιστωσετε συντομα.

  • Comment Link Berbatov Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 12:00 posted by Berbatov

    Λοιπόν, αν πραγματικά ισχύει ότι τα ίδια άτομα, έκαναν αίτηση για προσωρινή διοίκηση το Γ.Σ Ηρακλής, ίδρυσαν το νεοσύστατο σωματείο Ηρ.Πετ.2015 και μετά ισχυρίζονταν ότι δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους, πάτε για όσκαρ χαζομάρας. Εντάξει δεν σας είχαμε και για τίποτα αετούς, αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια της της βλακείας. Περάσατε σε άλλη διάσταση. Ασχολήθηκε με το πόκερ στο διαδύκτιο που κάτι σκαμπαζετε, κι αφήστε το βολλευ βρε ντουγανια. Είναι για έξυπνους ανθρώπους αυτό το άθλημα.

  • Comment Link ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 09:43 posted by ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.

    Τσιργογιάννη, Πατσινακίδη, Μάκαρε αλλά και Μπερμπέρογλου (για το 2012-2013), Πανελλήνιες λέσχες, Λέσχες φίλων βόλει, έφοροι με τους γιους και τις κόρες, δημοσιογράφοι της αυτόνομης θύρας 10, οργανωμένοι που αλλού ουρλιάζετε κι αλλού μόκο, καμαρώστε τα έργα σας. Να τη χαίρεστε την ομάδα έτσι που την καταντήσατε. Για όλα φταίτε εσείς και ως μέλος του ερασιτέχνη Ηρακλή περιμένω Γενική Συνέλευση να έρθω να σας τα πω κι από κοντά. Επιτέλους να ξυπνήσουν και άλλα μέλη να βάλουμε θέμα σε ΓΣ και να διώξουμε όλους αυτούς που παίζουν με το σύλλογό μας και την αξιοπρέπειά του.Τέλος πια σε παράγοντες που μόνο παράγοντες δεν είναι αλλά μια παρέα που ούτε καν επίσημη διοίκηση δεν αποτελεί. Μα καλά ούτε καν διοίκηση πρωτοδικείου δεν είναι άξιοι να συγκροτήσουν; Ως πότε θα παριστάνουν τη διοίκηση χωρίς ευθύνες και αποκλείοντας ανθρώπους που θέλουν αλλά δε βοηθούν εξαιτίας τοτς αφού τους έχουν στοχοποιήσει όλους εκτός από τους κολλητούς τους; Φτάνει πια.

  • Comment Link αυτοκρατορας μια ζωη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 09:37 posted by αυτοκρατορας μια ζωη

    το διμοσιογραφφικο σαιτ γραφει οτι θα πρωχωρησουν σε διακανονισμους με τι λεφτα ομως με τα λεφτα απο τα διαρκειαςς εδω γελαμε

  • Comment Link Τι να πει κανείς Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 19:27 posted by Τι να πει κανείς

    Εκει στον Ηρακλή μάλλον δίκιο έχουν που σας κράζουν εδώ μέσα αλλά και γενικότερα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.