1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2015 11:33

Κληρώνει για τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ έχει φτάσει και το βράδυ της Πέμπτης θα μαθει τους αντιπάλους του στην πρώτη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Gala της CEV για δεύτερη συνεχή χρονία θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη και θα ξεκινήσει στις 21.15. Οι 28 ομάδες έχουν χωριστεί σε 4 γκρουπ δυναμικότητας με τις 4 που πήραν Wild Card να τοποθετούνται στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στο 3ο γκρουπ μεχρί με Φριντρισχάφεν, Μπερλίν, Κονστάντα, Λίμπερετς, Ίνσμπρουρ και Λουμπλιάνα

1ο γκρουπ: Ζενίτ Καζάν (Ρωσία), Μπέλγκοροντ (Ρωσία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Τρεντίνο (Ιταλία), Μόντενα (Ιταλία), Τρέια (Ιταλία), Ρεζόβια (Πολωνία)

2ο γκρουπ: Γκντανσκ (Πολωνία), Αρκάς (Τουρκία), Χάλκμπανκ (Τουρκία), Κνακ Ροζελάρε (Βέλγιο), Λένικ (Βέλγιο), Τουρ (Γαλλία), Παρί (Γαλλία)

3o γρκουπ: Φριντρισχάφεν (Γερμανια), Μπερλίν (Γερμανία), Τόμις Κονσταντα (Ρουμανία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Ντούκλα Λιμπερετς (Τσεχία), Τιρόλ Ίνσμπρουκ (Αυστρία), Λουμπλιάνα (Σλοβενία)

4ο γκρουπ: Ντούπνιτσα (Βουλγαρία), Λουγκάνο (Ελβετία), Μπούντβα (Μαυροβούνιο), Σκρα Μπελχάτοφ - WC (Πολωνία), Ζιράτ  - WC (Τουρκία), Νόλικο Μασέικ- WC (Βέλγιο), Βοϊβόντινα- WC (Σερβία)

Οι πρώτες ομάδες που θα κληρωθούν είναι από το 4ο γκρουπ στο στο τέλος θα μάθουμε το... μεγαθήριο του ομίλου. Οι ομάδες απο την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ εκτός αν κάποια έχει μπει στην κλήρωση με Wild Card (πχ  μπορεί να προκύψει όμιλος με Ρεζόβια και Σκρα, αλλά όχι όμιλος με Ρεζόβια και Γκντανσκ)

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει 3 Νοεμβρίου με τη φάση των ομίλων και το Final 4 θα γίνει στις 16-17 Απριλίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.