1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-04-2014 15:38

Απίστευτο: Κατάφεραν να μείνουν όλοι δυσαρεστημένοι!

Παρακολουθήσαμε με προσοχή τα τεκταινόμενα στην κλήρωση για τα μπαράζ της Α2 και καταλάβαμε και άλλη μια φορά γιατί το βόλεϊ δυσκολεύεται να πάει μπροστά.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν με τις ομάδες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει αποδεκτή η πρόταση του Κολλεγίου Αθηνών (τουρνουά σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη) ή η πρόταση της Ορεστιάδας (να διοργανώσει εκείνη το ένα τουρνουά στην ακριτική πόλη).

Η ΕΟΠΕ δια μέσου του Χρήστου Σύλλα εξ αρχής ζήτησε να υπάρχει ομοφωνία για να γίνει δεκτή η μία ή η άλλη πρόταση. Είπε μάλιστα πως έχει ετοιμάσει δική της πρόταση την οποία και τελικά πέρασε. Η ΕΟΠΕ ήθελε να κρατήσει ουδέτερη στάση αλλά στο τέλος όλοι δυσαρεστήθηκαν.

Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων δεν κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση, αλλά και όταν φτάσαμε σε συμφωνία των τριών εκ των τεσσάρων ομάδων η Ορεστιάδα στύλωσε τα πόδια και κατέβαζε εναλλακτικές προτάσεις για τουρνουά σε ουδέτερες πόλεις σε περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας. Αποκλείστηκαν η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχουν υποδομές, με το φόβο επεισοδίων από τους... χούλιγκαν της Αργυρούπολης, του Κολλεγίου ή της ΜΕΝΤ!

Βεβαίως θα πρέπει να σημειώσουμε πως και η πρόταση για τουρνουά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν περιελάμβανε συγκεκριμένα γήπεδα.

Η Αργυρούπολη τόνισε από την αρχή ότι συμφωνεί με την πρόταση του Κολεγίου, ενώ η ΜΕΝΤ κράτησε μια ουδέτερη στάση. Το Κολλέγιο έκανε την πρότασή του, αλλά έβλεπε με καλό μάτι και την πρόταση της Ορεστιάδας. Όμως, όταν φτάσαμε στο «δια ταύτα» κανείς δεν έκανε πίσω και τελικά πέρασε η πρόταση της ομοσπονδίας δηλαδή το πρώτο τουρνουά στη Λαμία και το δεύτερο στη Δράμα.

Έγιναν προσπάθειες για Καβάλα και Ξάνθη, αλλά δεν καρποφόρησαν γιατί στην Καβάλα το γήπεδο δεν έχει άδεια και επί πλέον εχει αγώνες μπάσκετ, ενώ στην Ξάνθη έχει προγραμματιστεί συναυλία του Σάκη Ρουβά!

Η ΕΟΠΕ προχώρησε σε αυτή την απόφαση θέλοντας να μοιράσει στις αποστάσεις, αλλά κατάφερε το αντίθετο. Οι εκπρόσωποι των ομάδων, που δεν συμφώνησαν μεταξύ τους, λες και πρόκειται για τελικό Τσάμπιονς Λιγκ έφυγαν δυσαρεστημένοι και προβληματισμένοι καθώς επιλέχθηκε η ακριβότερη λύση.


Η αντίδραση των αθλητών

Αφού τελικά καταλήξαμε ότι τα τουρνουά θα γίνουν σε Λαμία και Δράμα, έγινε λόγος για τις ώρες των αγώνων, αλλά και των προπονήσεων.

Αρχικά ήταν στο τουρνουά της Λαμίας, η πρώτη αγωνιστική να γίνει 18:00 και 20:00, η δεύτερη 15:00 - 17:00 και η τρίτη 12:00 και 14:00.  

Οι αθλητές της παρέας εξέφρασαν της έντονες αντιρρήσεις τους, καθώς δεν θα υπήρχε χρόνος για προπονήσεις και ξεκούραση.

Η ΕΟΠΕ δεσμεύτηκε ότι θα επανεξετάσει το θέμα με τις ώρες των αγώνων, αλλά έριξε το μπαλάκι στις ομάδες για τις προπονήσεις τους, λέγοντας ότι η ομοσπονδία δεν κανονίζει τις προπονήσεις, αλλά θα σας δώσει τα τηλέφωνα να επικοινωνήσετε με το γήπεδο.

Όλοι θέλουν άνοδο

Μετά την κλήρωση μίλησε ο πρόεδρος του ΑΟΝ Αργυρούπολης Κωνσταντίνος Βάγιας: «Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχουμε σ’ αυτή τη διαδικασία. Η κλήρωση έγινε όπως έπρεπε να γίνει. Ούτως ή άλλως θα παίξουμε όλοι εναντίον όλων και ο δικός μας στόχος είναι να πάρουμε την άνοδο. Δεν ξεκινήσαμε την σεζόν έχοντας ως αυτοσκοπό την άνοδο, αλλά προέκυψε μετά τις πρώτες αγωνιστικές και τώρα θα διεκδικήσουμε αυτόν το στόχο μέχρι τέλους».

Από την πλευρά ο έφορος βόλεϊ της ΜΕΝΤ Βασίλης Πασιπουλαρίδης, δήλωσε: «Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι αφού καταφέραμε να προκριθούμε από τα μπαράζ των δευτεραθλητών και τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι για τα τουρνουά της ανόδου»

Ο προπονητής του Κολλεγίου Άκης Χατζηαντωνίου δήλωσε: «Η κλήρωση δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο, αφού με όλες τις ομάδες θα παίξουμε. Θεωρώ ότι είμαστε τέσσερις ισοδύναμες ομάδες και θα γίνουν αρκετά καλοί αγώνες»

Τέλος ο αντιπρόεδρος του ΑΟΟ Γιάννης Καρράς είπε: «Είμαστε έτοιμοι για τα μπαράζ και εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν καλούς αγώνες. Πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικές και οι 4 ομάδες, θα προσφέρουν όμορφο θέαμα και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία».

2 σχόλια

  • Comment Link giannis8547 Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 06:16 posted by giannis8547

    Εγώ πάντω κ.Μελισσουργέ βλέπω από τις δηλώσεις των παραγόντων να είναι όλοι ευχαριστημένοι και το παραπάνω άρθο εντεταλμένο προϊόν κάποιων. σας παραθετω τις δηλώσεις σε περίπτωση που δεν τις διαβάσατε

    πρόεδρος του ΑΟΝ Αργυρούπολης Κωνσταντίνος Βάγιας:Η κλήρωση έγινε όπως έπρεπε να γίνει.

    έφορος βόλεϊ της ΜΕΝΤ Βασίλης Πασιπουλαρίδης, δήλωσε: «Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι αφού καταφέραμε να
    προκριθούμε από τα μπαράζ των δευτεραθλητών και τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι για τα τουρνουά της ανόδου»

    αντιπρόεδρος του ΑΟΟ Γιάννης Καρράς είπε: «Είμαστε έτοιμοι για τα μπαράζ και εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν καλούς αγώνες.

    αλλά και ο δικός σας προπονητής δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο,ισα-ίσα

    προπονητής του Κολλεγίου Άκης Χατζηαντωνίου δήλωσε: «Η κλήρωση δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο, αφού με όλες τις ομάδες θα παίξουμε. Θεωρώ ότι είμαστε τέσσερις ισοδύναμες ομάδες και θα γίνουν αρκετά καλοί αγώνες»

    Οπότε εγώ προσωπικά βλέπω άστοχο και επιτηδευμένο τον τίτλο του αρθρογράφου εκτός και αν ξέρει κάτι παραπάνω και δεν το γράφει...
    πάντως είναι ξεκάθαρο από τις δηλώσεις ότι ο μόνος δυσαρεστημένος είστε εσείς!!!

  • Comment Link Γιωργος Μελισσουργος Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 22:03 posted by Γιωργος Μελισσουργος

    Πολύ σωστος ο Τιτλος του αρθρου σας!!!...

    Με μια λεξη ΚΡΙΜΑ !!

    Δεν υπηρχε καμμια προβλεψη για την λογικη επιλογης του τοπου των μπαραζ, στην Προκυρηξη.

    Ηταν 100% αυθαιρετη η αποφαση της Ομοσπονδίας για ουδετερη ΠΟΛΗ !!!(αντι για ουδετερη εδρα)

    Ηταν 100% αυθαιρετη η αποφαση της Ομοσπονδίας για αναγκη ΟΜΟΦΩΝΗΣ συμφωνιας και των 4 Σωματειων. Παντου στον κοσμο τις αποφασεις τις παιρνει η πλειοψηφια..

    Είναι αδιανοητο να οριζονται ωρες αγωνων, για ερασιτεχνες αθλητες, που να απεχουν μολις 15 ωρες μεταξυ τους...

    Ποσοι θεατες άραγε θα παρακολουθησουν τους αγωνες αυτους σε πολεις που δεν εχουν καμμια σχεση με τις αγωνιζόμενες ομαδες;
    Ή εντασεται και αυτό στα σχεδια περι...Αναπτυξης του βολει στην Περιφερεια;...

    Το λιγοτερο που μπορουν να περιμενουν οι ομαδες,εκτος από τα αυτονόητα, θα είναι εποπτες γραμμων, ball boys και Live streaming, για να εχουν τουλάχιστον την δυνατοτητα να τους παρακολουθησουν οι οικογενειες τους και οι φίλαθλοι τους.

    Για το Κοστος δεν το συζητάμε!!!
    Εχει ξεφυγει!!

    ΚΡΙΜΑ!!

    Καλους Αγωνες λοιπον και στις 4 ομαδες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.