1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-10-2013 10:43

Τάσος Κουμπλής: «Όνειρο η Α1»

Η σχέση του Τάσου Κουμπλή με την Κύζικο Νέας Περάμου κρατάει πολλά χρόνια και πλέον μαζί, ομάδα και προπονητής, έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση. Να γράψουν ιστορία με την άνοδο στην Α1

Για αυτό το όνειρο μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr ο έμπειρος προπονητής που πέρσι επέστρεψε στην ομάδα μετά από το 1979. Αρχικά μίλησε για την συμμετοχή της Κυζίκου στο τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος».

«Το σημαντικό για εμάς είναι ότι δώσαμε τρία παιχνίδια προετοιμασίας. Ήταν τα πρώτα που δίνουμε σαν ομάδα και αυτό αφήνει μια ικανοποίηση γιατί έχουν έρθει αρκετά νέα παιδιά και για πρώτη φορά ύστερα από έξι εβδομάδες προετοιμασιών και με ομάδες Α1 που σίγουρα βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω από την δική μας κατηγορία, τα δείγματα  ήταν αρκετά ενθαρρυντικά. Φυσικά στόχος δεν ήταν καμία θέση στο τουρνουά. Σημασία για εμάς έχει τί ομάδα θέλουμε, με ποιους κανόνες, σε ποια βάση και από εκεί και πέρα θα μπορούσα να πω από ποια αφετηρία θα ξεκινήσουμε και με ποιο προσανατολισμό

Είναι ξεκάθαρο ότι πρώτος στόχος της ομάδας είναι να ανέβει στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, στην Α1. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε κάθε προσπάθεια, αλλά υπάρχουν αντίπαλοι και από το να θέλω μέχρι και το μπορώ υπάρχει τεράστια απόσταση».

Για τις ομάδες της Α1(ΑΕΚ, Άρης, Λαμία) που συμμετείχαν στο τουρνουά: «Οι τρεις που είδα, νομίζω ότι βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο είχανε αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ τους , όπως και εμείς βέβαια, αλλά πιστεύω ότι δεν θα παρουσιάσουν αυτή την εικόνα στο πρωτάθλημα γιατί υπάρχει άλλη πίεση, άλλος συναγωνισμός. Δεν ξέρω φυσικά τους στόχους κάθε ομάδας, σημασία έχει για εμάς μιλάω ότι αντιμετωπίσαμε ομάδες που είχανε ξένους στην σύνθεση τους και αυτή η πίεση πιστεύω ότι ήταν ευεργετική για την συνέχεια της πορείας μας στην Α2 κατηγορία»

Πάντως, η Κύζικος απέσπασε κολακευτικά σχόλια, με τις ομάδες της Α1 να κάνουν λόγο για … περίπατο της Νέας Περάμου προς την Α1

«Οι περίπατοι είναι επικίνδυνοι, κάλο είναι να είμαστε σοβαροί σεμνοί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως δουλεύουμε. Γιατί πράγματι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και πιστεύω το αποτέλεσμα να δικαιώσει αυτόν το κόπο τώρα. Μην ξεχνάτε ότι όλες οι ομάδες ξεκινάνε με αυτό τον στόχο. Να ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία. Είναι μακρύ το πρωτάθλημα, έχει και μπαράζ και δεν μπορείς ποτέ στον αθλητισμό να είσαι σίγουρος για κάτι. Κάποιος πιθανός τραυματισμός, κάτι απρόσμενο, το οποίο δεν περιμένεις, μπορεί να σε φέρει πίσω. Να δημιουργήσει απρόβλεπτα αποτελέσματα στην δουλειά που έχεις κάνει και για αυτό καλό είναι να υπάρχει υγεία πάνω από όλα και να περιμένουμε».

Όμως για να φτάσει η ομάδα από τα πρόθυρα της διάλυσης, να κάνει όνειρα για την Α1, χρειάστηκε αρκετή δουλειά και καταλυτική βοήθεια. Πρώτα από τον Δήμαρχο, Μαρινάκη, και μετά από τους μεγάλους χορηγούς.

«Σίγουρα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε, όχι για τυπικούς λόγους αλλά για ουσιαστικούς, τον Δήμαρχο. Όπως βλέπετε έχει γίνει ένα μικρό θαύμα σε αυτό το γήπεδο. Έχει μπει παρκέ το οποίο βοηθάει πολύ στην δουλειά μας και όχι μόνο εμάς. Ασχολείται πολύ με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που γίνονται όχι μόνο στην περιοχή αλλά και στην περιοχή των Μεγάρων. Είναι ένας πολύ ευγενής άνθρωπος, πράγμα σπάνιο για την εποχή μας και είναι πολύ συνεπής σε ό,τι υπόσχεται, εξάλλου μιλάνε τα έργα του. Επίσης τους χορηγούς μας τον κύριο Φάνη, τον Χρήστο Φλαμπουρα ο οποίος με τον δικό του τρόπο τιμάει την πατρίδα του καθώς από εδώ και στο τέλος αφήνω όλο τον κόσμο που τρέχει και ειδικά το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, που είναι πρώην αθλητές μου. Είναι εξαιρετικά παιδιά και από τότε που έπαιζαν αυτοί όνειρο τους ήταν η ομάδα να βρεθεί στην Α1. Εύχομαι οι σημερινοί αθλητές και εγώ φυσικά μαζί να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό το όνειρο

Η άνοδος στην Α1 είναι όνειρο, είναι ευχή, αλλά και ηθική ικανοποίηση για όλο τον κόπο που έχει γίνε επίσης να πούμε ότι τα καινούργια παιδιά που έχουν έρθει έχουν ενσωματωθεί και όλοι μαζί πια είμαστε μια οικογένεια»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.