1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2013 13:18

Υπέγραψε η Ρούξι στον Ηρακλή Κηφισιάς, «αποκαλυπτήρια» την Παρασκευή

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου από σήμερα το μεσημέρι είναι παίκτρια του Ηρακλή Κηφισιάς. Η κορυφαία βολεϊμπολίστρια το πήρε απόφαση να γυρίσει στην ενεργό δράση και σήμερα το μεσημέρι υπέγραψε το συμβόλαιο της παρουσία των παραγόντων του Ηρακλή Κηφισιάς.

Ωστόσο, η επίσημη παρουσίαση της θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 13.00 σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο δημαρχείο Κηφισιάς παρουσία και του δημάρχου Νίκου Χιωτάκη.

Η 36χρονη Ντουμιτρέσκου έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 8 κύπελλα Ελλάδας με τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό ενώ είναι πολυνίκης στον θεσμό του κυπέλλου.

 

25 σχόλια

  • Comment Link greendna Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 22:11 posted by greendna

    Και εγώ που πιστεύω πως ο dfb έγραφε ως γ.σ. αποτελώ μέρος της προσωπικότητας του giati, του alex1 και της υπόλοιπης παρέας;;;Για να δείξεις πως δεν έκανες κάτι κατηγορείς τους άλλους πως έκαναν την ίδια ανοησία.Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι.

  • Comment Link greendna Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 22:08 posted by greendna

    Και εγώ που πιστεύω πως ο dfb έγραφε ως γ.σ. αποτελώ μέρος της προσωπικότητας του giati, του alex1 και της υπόλοιπης παρέας;;;

  • Comment Link giati Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 21:03 posted by giati

    Γιώργο, το DFB είναι οριστικό ή θα αλλάξεις πάλι όνομα;

    Είναι πολύ έξυπνο να πιστεύεις πως ενώ έχω κάνει 100 σχόλια "κατά" του Χουντουμάδη, με άλλο όνομα να γράφω 200 σχόλια στα οποία τον αποθεώνω.Λυπάμαι για την νοημοσύνη που δεν έχεις.

    Γιατί σταμάτησες να γράφεις με το όνομα που έγραφες τόσο καιρό;

  • Comment Link marcos aek Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 20:38 posted by marcos aek

    DFB έχω την εντύπωση πως πίσω από τα 5-6 κρύβονται δύο άτομα.Για salia-alex1-giati είναι σίγουρος πως είναι ο ίδιος ή η ίδια.

  • Comment Link DFB Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 20:25 posted by DFB

    χαχαχα αρρωστεια.
    Μαρκος αστο ρε φιλε καθε σου ποστ θα απαντιεται με άλλο όνομα.
    χαχα αηδία καταντησες μιλά μόνη σου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.