1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2013 20:38

«Καμία πρόταση δεν άξιζε όσο του Φοίνικα»

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Φοίνικα Σύρου έκανε ο Παναγιώτης Πελεκούδας. Μιλώντας στην ιστορελίδα της ομάδας, τόνισε ότι είχε προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά καμία δεν ήταν σαν αυτή των «Πειρατών»

«Πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα λόγω του Φοίνικα. Η διοίκηση και ο προπονητής έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για μένα και με προσέγγισαν με τον κατάλληλο τρόπο. Είχα κάποιες προτάσεις να συνεχίσω στο εξωτερικό, ωστόσο καμία δεν άξιζε τόσο ώστε να μην επιστρέψω στην Ελλάδα για να αγωνιστώ στον Φοίνικα. Θέλω πολύ να παίξω στην ομάδα της Σύρου, να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο εξωτερικό. Κάνω ένα βήμα προς τα πίσω ώστε να πατήσω σταθερά και να φύγω με σιγουριά προς τα μπροστά!»

Για τον προπονητή του Δημήτρη Ανδρεόπουλο με τον οποίο γνωρίζονται καλά, είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Με τον κόουτς είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία στη Λαμία για δύο χρόνια. Τον θεωρώ πολύ αξιόλογο προπονητή και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε και πάλι». Κλείνοντας, ο διεθνής κεντρικός ανέφερε: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

3 σχόλια

  • Comment Link Νοημων Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 11:48 posted by Νοημων

    Φοινικαιοι..μετα απο τετοιες δηλωσεις να υποθεσω οτι σας πληρωσε κιολας για να ερθει στην ομαδα,γιατι αν τον πληρωσατε...

  • Comment Link Carlos Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 20:54 posted by Carlos

    Πολυ τιμητικο για την ομοδα ο παικτης να δηλωνει περηφανα πως κανει το καλυτερο βημα προς τα πισω,,χαχαχαχα

  • Comment Link παπεν Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 19:44 posted by παπεν

    Πισωγυρισμα λοιπον... Ωραιες δηλωσεις! Να τον χαιρεστε!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.