1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-06-2013 19:49

«Ήρθα για να το πάρω...»

Η τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης Βάσω Καραντάσιου μετά από πέντε χρόνια αγωνίστηκε και πάλι σε επίσημο αγώνα μπιτς βόλεϊ και μάλιστα για πρώτη φορά συμπαίκτρια με τον σύζυγο της, παίκτη της Παναχαϊκής και πρώην αρχηγό της Εθνικής ανδρών Νίκο Ρουμελιώτη.
 
Μίλησαν στην webcamera του volleyleague.gr, για την εμπειρία τους, τους στόχους που έθεσαν, τις συμβουλές της Βάσω στο Νίκο πριν το τουρνουά, την είσοδο της Κραντάσιου στην διοίκηση της Παναχαϊκής ως αντιπρόεδρος και έδωσαν συμβουλή στους παίκτες των ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ να αγωνιστούν στο μπιτς βόλεϊ σχολιάζοντας την απραξία τους στην Εθνική ανδρών.

Volleyleague.gr: Βάσω πως πάει ο Νίκος;

Kαραντάσιου: Δεν τα πάει άσχημα...

Volleyleague.gr: Σε ακούει;

Καραντάσιου: Ακούει... Είναι η δεύτερη προπόνηση που κάνει εφέτος ο Νίκος στο μπιτς βόλεϊ επομένως οι προσδοκίες μου ήταν χαμηλές. Παρόλα αυτά πήγαμε καλύτερα απ΄ ότι περιμέναμε. Είμαι χαρούμενοι που κάναμε την πρώτη μας μεικτή νίκη. Δεν παίξαμε μαζί με το Νίκο όταν ήμουν στα καλύτερα μου αλλά παίξαμε τώρα που γύρισα για να διασκεδάσουμε».

Volleyleague.gr: Γύρισες για να διασκεδάσεις ή για να μείνεις...

Kαραντάσιου: Γύρισα για να το πάρω...

Volleyleague.gr: Εσύ Νίκο πως τα είδες τα πράγματα;

Ρουμελιώτης: «Μέσα στο αυτοκίνητο που ερχόμασταν η Βάσω μου είπε: Νίκο είσαι παίκτης Α1 και πρέπει να παίξεις σοβαρά. Της απάντησα ότι δεν ήμουν Α1 αλλά Α2... άρα είχα μία δικαιολογία... Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα 11 χρόνια που είμαστε μαζί με τη Βάσω έχουμε παίξει μόνο τρεις φορές και αυτές ήμασταν αντίπαλοι. Άλλη μία ήταν φορά στην Καλογριά...».

Kαραντάσιου: «... όπου μου έσπασε τη μύτη μετά από μία προσπάθεια. Έπαιζε χωρίς έλεος...».

Volleyleague.gr: Νίκο είχες να παίξεις σε επίσημο τουρνουά από το Ρέθυμνο το 2002;

Ρουμελιώτης: «Ναι από τότε είχα να παίξω σε επίσημο τουρνουά μπιτς βόλεϊ και μάλιστα τότε γνώρισα και τη Βάσω και από τότε είμαστε μαζί»!

Volleyleague.gr: Εφέτος ποιοι είναι οι στόχοι;

«Πρώτα να πάρουμε το τουρνουά του μεικτού της ΕΣΑΠ και μετά να μπούμε στην τελική ευθεία ώστε να αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της Volleyleague με την ομάδα της πόλης μου, την Παναχαϊκή».

Volleyleague.gr: Η Βάσω θα είναι πρόεδρος;

Ρουμελιώτης: «Η Βάσω θα μας βοηθήσει με την εμπειρία της. Δεν ξέρω εάν θα είναι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος αλλά είναι πολύ σημαντικό πως άνθρωποι σαν τη Βάσω να εμπλακούν στα κοινά. Την παρακαλούμε πολύ να μας βοηθήσει...».

Volleyleague.gr: Τα τουρνουά μπιτς βόλεϊ πως τα βλέπετε;

Ρουμελιώτης: «Είναι πολύ σημαντική ιστορία που έπρεπε να είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Πολλές φορές με τη Βάσω είχαμε συζητήσει και είχαμε συζητήσει πως για να πάρει αίγλη και μεγαλύτερη δυναμική του μπιτς βόλεϊ πρέπει να αγωνιστούν παίκτες της Α1 ανδρών. Έστω και αργά επιτέλους ξεκινήσαμε. Οι αθλητές της Α1 πρέπει να έρθουν να αγωνιστούν στο μπιτς βόλεϊ ειδικά τώρα που δεν έχουν Εθνικές ομάδες...».

Kαραντάσιου: «Εδικά τώρα που δεν έχετε Εθνικές ομάδες...»

Volleyleague.gr: Γιατί δεν έχετε Εθνικές ομάδες;

Ρουμελιώτης: «Γιατί έχουμε στεναχώρια για άλλη μία φορά με τις Εθνικές ομάδες. Και αυτοί που παίζουν και αυτοί που είναι έξω και δεν παίζουν είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με αυτούς που δεν παίζουν...».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.