1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2013 19:55

Μποροβίντσεκ: «Φεύγω στην Τσεχία»

Στην τσεχική Αζελ Προστέγιοφ θα συνεχίσει την καριέρα η Σόνια Μποροβίντσεκ. Η πρώην αρχηγός της ΑΕΚ σε δηλώσεις της στο volleynews.gr τόνισε ότι είχε συμφωνήσει από τις αρχές Μαΐου με τη νέα της ομάδα, αλλά και για την ευκαιρία που τις δίνεται να αγωνιστεί ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
«Έχω συμφωνήσει με την ομάδα Agel Prostejov απο τις αρχές Μαΐου και είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στον θεσμό του Champions League. Μόλις ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου καθώς είναι πρόκληση για την καριέρα μου να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ΑΕΚ για την υποστηριξή τους στην ομάδα και να ξέρουν ότι είμαι πολύ περήφανη που υπήρξα παίκτρια και αρχηγός αυτής της ομάδας», δήλωσε στο volleynews.gr η Σόνια Μποροβίντσεκ.

17 σχόλια

  • Comment Link akraia Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 20:18 posted by akraia

    νομίζω ότι ο οσπφ κάνει προσεκτικότερο σχεδιασμό από την άεκ (που υποστηρίζω), με μεγαλύτερη ψυχραιμία και κυρίως με το βλέμμα στις ελληνίδες. εμείς κάνουμε μια τυχαία σαλάτα και ό,τι βγει. τα χρήματα για να πάρει πολωνέζα ακραία δεν μπορεί να μη φτάνανε για την κοσμά που είναι 20 ετών και έκανε ό,τι ήθελε στους τελικούς. ίσως κάνω λάθος αλλά δε νομίζω.

  • Comment Link AEKVCfan Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 15:36 posted by AEKVCfan

    ούτε καν... το μάτι των γαυρινων γυαλιζε σε καθε ΠΟΝΤΟ... οι δικες μας ηταν παντελως αδιαφορες... απλώς αναρωτιέμαι γιατί δεν το ήθελαν τόσο... πέρα από το γεγονός ότι είναι απλήρωτες, δε μπορώ να δεχθώ πως δεν υπήρχε άλλο κίνητρο!

  • Comment Link kird Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 15:06 posted by kird

    AEKVCfan εσύ πιστεύεις πως το ήθελαν το νταμπλ όσο οι παίκτριες του Ολυμπιακού ;

  • Comment Link AEKVCfan Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 13:26 posted by AEKVCfan

    συμφωνώ και φυσικά του το χρεώνω ρε παιδιά για τη μέντεζ... ποιος φταίει; εγώ; ή εσύ;; αυτός που τη διάλεξε.. είχε όσο χρόνο ήθελε στη διάθεση του και τα έκανε σαλάτα... αλλά τι να κάνω; να μείνω στην μέντες;;
    εγώ εξακολουθώ να τον πιστεύω σαν προπονητή και έχει μια ακόμη ευκαιρία για την ομάδα γιατί όντως υπήρξαν ΚΑΙ ατυχίες..αλλά στην επόμενη, έχει τελειώσει για μας!
    όσο για τα αποδυτήρια, θεωρώ πως όταν κάνεις κάτι που γουστάρεις και αγαπάς γιατί να παίζεις χειρότερα απ' αυτό που πραγματικά ξέρεις;;- για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις είναι λάθος το ότι οι αθλήτριες είναι απλήρωτες προς θεού έτσι... - απλώς αναρωτιέμαι πως... οι ίδιες δε γούσταραν να είναι νταμπλούχες στο τελος της σεζον;;;
    εμείς μεταξύ μας τάβλι παίζουμε κ θέλουμε να κερδίζουμε...αυτές δεν ήθελαν...;;;
    και τέλος πάντων απλώς θεωρώ πως -αποκλειστικά σαν αρχηγος- απετυχε... δεν υπήρχε στο γήπεδο να επαναφέρει την ομάδα, δεν...δεν...δεν...!

  • Comment Link Sak Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 12:32 posted by Sak

    Ρε τι ακουμε;;;; Δεν καταφερε να κρατησει τα αποδυτηρια σε ομαδα που ειναι απληρωτες ολες ( εκτος απο μια)...... Ο προεδρος ειχε παραιτηθει 5 φορες και εκανε κωλοτουμπες συνεχεια και ξαναγυρναγε με μεγαλυτερη την τελευταια που αφησε την ομαδα να παει να παιξει τελικο ακεφαλη.... Aekvc fan τα προβληματα της ομαδας σου ξεκινανε απο την διοικηση.... Χρωστανε 100000 ευρω απο προηγουμενες χρονιες και πανε και κανουν μεταγραφες..... Παλι τα ιδια θα εχουμε κ φετος δυστηχως......
    Τη; Μεντεζ ποιος την διαλεξε aekvc fun????? στο απυροβλητο τον εχεις τον κοουτς;;;;;και ποσο καιρο εψαχνε ο κοουτς και δεν βρηκε καλυτερη 3 μηνες;;;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.