1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2023 17:30

Ημέρα γιορτής για το βόλεϊ της Φλώρινας το ντέρμπι κυπέλλου με τον Άρη

Μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση για τον αθλητισμό της Φλώρινας πρόκειται να λάβει χώρα την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο ΔΑΚ Φλώρινας, ημέρα όπου ο Ήφαιστος θα υποδεχθεί, στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, την ιστορική ομάδα του Άρη
Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας θα επισκεφτεί τη Φλώρινα για επίσημη αγωνιστική αναμέτρηση ομαδικού αθλήματος.

Ο σύλλογος του Ηφαίστου καλεί τον κόσμο ολόκληρου του νομού Φλώρινας να κατακλύσει το γήπεδο και να παρακολουθήσει μια αναμέτρηση υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το AVENA TV με περιγραφή, ρεπορτάζ και σχολιασμό του αγώνα, ενώ θα δοθεί ζωντανή εικόνα και στο επίσημο site της Ομοσπονδίας, volleyball.gr, αλλά και στις κορυφαίες ιστοσελίδες με τα νέα του αθλήματος της πετοσφαίρισης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.