1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2022 00:17

Oλυμπιακός: Δύο σετ μακριά απο την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup

H πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ περνάει από το Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

 

Την Τρίτη και ώρα 19:00 ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ντέια Βόλεϊ Μπουργκάς με σκοπό να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα της νίκης με 3-0 στον πρώτο αγώνα στο Μελίνα Μερκούρη. Οι ερυθρόλευκοι για την πρόκριση χρειάζονται μόλις δύο σετ αλλά όπως είπε ο Ιταλός προπονητής Αλμπέρτο Τζιουλιάνι στόχος είναι η νίκη.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τις τρεις σερί νίκες 3-0 επί της Κηφισιάς για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και δείχνει σε άριστη κατάσταση.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Περιμένω να γίνει μία πολύ δυνατή μάχη, γιατί η Μπούργκας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Οπότε, είμαστε έτοιμοι, να παλέψουμε κι εμείς δυνατά! Το δεύτερο παιχνίδι σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο, κυρίως γιατί οι αντίπαλοι θα ξεκινήσουν με διαφορετική εξάδα από αυτή που έπαιξαν στην Αθήνα. Το κλειδί για τη νίκη εκεί είναι ένα καλό σερβίς, μια καλή υποδοχή, κυρίως όμως να παλέψουμε για κάθε πόντο».

Ο Σλοβένος κεντρικός του Ολυμπιακού Άλεν Παγένκ είπε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, γιατί στο πρώτο ο αντίπαλος έπαιξε με μία διαφορετική εξάδα. Τώρα, θα παίξουν διαφορετικοί παίκτες, είμαστε προετοιμασμένοι όμως, πάμε να κερδίσουμε. Θέλουμε δύο σετ. Το πιο σημαντικό, όμως, σε τέτοια παιχνίδια, είναι να κατεβαίνεις για να κερδίσεις καθαρά. Θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έχουμε».

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 13/12, 19:00 με διαιτητές τον Πολωνό Μπαρτομέι Ανταμτσικ και τον Πορτογάλο Νούνο Τεξέιρα.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει είτε τη ρουμανική Στεάουα Βουκουρεστίου είτε την ισραηλινή Χάποελ Μάτε Άσερ Άκο.

Στον πρώτο αγώνα η Χάποελ νίκησε 3-2 (19-25, 15-25, 25-23, 25-19, 15-13) και στη ρεβάνς που θα γίνει την Πέμπτη 15/12 όλα είναι ανοικτά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.