1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2022 19:37

Volley League Γυναικών: ΚΥΑΝΑ MVP της 5ης αγωνιστικής η Τάνια Κιουτσιούκη του ΑΟ Θήρας

Η Τάνια Κιουτσιούκη του ΑΟ Θήρας είναι η ΚΥΑΝΑ MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023. Η κεντρική του ΑΟΘ έκανε την τέλειια στατιστική καθώς είχε 16 πόντους με 10/10 επιθέσεις, 6 άσσους στη νίκη της ομάδας της με 3-1 σετ επί της Θέτιδας, ολοκληρώνοντας τον αγώνα χωρίς κανένα λάθος!

Η 26χρονη κεντρική από την Κορμίστα Σερρών, ξεκίνησε το βόλεϊ στο σχολείο με την παρότρυνση των συμμαθητριών της καθώς όπως θυμάται: «... μου είπαν 'Τάνια, είσαι ψηλή έλα να συμπληρώσεις την ομάδα'. Κι έτσι ξεκίνησαν όλα, αφού λίγο μετά κάναμε μια ομάδα και εκτός σχολείου, τον Άρη Πρώτης (το χωριό που είχαν ως έδρα)».

Η ύψους 1.86 κεντρική στα 16 της χρόνια βρέθηκε στον Ερμή Δράμας, που εκείνη την εποχή αγωνίζονταν στην Α2 και όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε το... μεγάλο ταξίδι καθώς στα 18 της βρέθηκε στη Νάξο για να ακολουθήσουν διαδοχικά ο ΖΑΟΝ, η Θέτις Βούλας, η Λαμία και την τριετία 2019-2022 ο Άρης Θεσσαλονίκης, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι έγινε κάτοικος Σαντορίνης.

Ο πατέρας της Γιάννης έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά η ίδια και η αδερφή της Δήμητρα ασχολήθηκαν μόνο με το βόλεϊ, μια απόφαση που όπως παραδέχεται: «δεν έχω μετανιώσει ποτέ, γιατί μέσα από το βόλεϊ μου άνοιξε ένας υπέροχος δρόμος τον οποίο απολαμβάνω κάθε μέρα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η KYANA MVP της 5ης αγωνιστικής:

Για την ατομική της διάκριση: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη... Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι περίμενα την ανάδειξη μου ως MVP. Σίγουρα όμως αυτό το βραβείο μου δίνει ώθηση να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο στη συνέχεια και το αφιερώνω σε όλη την ομάδα του ΑΟ Θήρας».

Για τη μεταγραφή της στον ΑΟ Θήρας: «Στην αρχή ήμουν αρκετά διστακτική γιατί ήμουν πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, αλλά κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι πιο σίγουρη και δικαιωμένη για την απόφαση μου»

Για τη ζωή στο νησί: «Μέχρι στιγμής είναι όλα εξαιρετικά. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, είμαστε πολλές ώρες στο γήπεδο κι αυτό είναι επίσης ένα από τα θετικά του νησιού γιατί έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε»

Για το φετινό πρωτάθλημα και τους στόχους του ΑΟΘ: «Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα γίνεται καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό. θα υπάρχουν και φέτος εκπλήξεις και ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Εμείς στον ΑΟ Θήρας θέλουμε να μπούμε στην τετράδα κι από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει καλοδεχούμενο».

 Η ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2022-23

1η αγωνιστική: Όλγα Στράντζαλη (ΠΑΟΚ)

2η αγωνιστική:Μάρθα Ανθούλη  (Παναθηναϊκός)

3η αγωνιστική Γκιζέλε Σίλβα (Κούβα - Α.Ε.Κ.)

4η αγωνιστική: Οντριάνα Φιτζμόρις (Η.Π.Α. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)

5η αγωνιστική:  Τάνια Κιουτσιούκη (ΑΟ θήρας)

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.