1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2022 20:39

Ζ.Α.Ο.Ν.: "Εσκασε" πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα - Κατεβαίνει χωρίς ξένες, αγωνία για αποχώρηση

Δυσάρεστα νέα φτάνουν από την Κηφισιά και τον ιστορικό ΖΑΟΝ που ετοιμάζεται να μπει στο πρωτάθλημα Volley League γυναικών με μεγάλα προβλήματα και το μεγάλο ερώτημα της αποχώρησης.

 

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι δραματικές. Η διοίκηση που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές δεν άλλαξε επί της ουσίας καθώς η κα Κορογιαννάκη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα είναι πολύ σοβαρά.

Δύο χορηγοί που είχαν δεσμευτεί να υποστηρίξουν την ομάδα έκαναν πίσω ενώ και οι βοήθειες που αναμένονταν από τον Δήμο δεν θα έρθουν.

Οι πληροφορίες λένε πως παραιτήθηκαν βασικά στελέχη του τμήματος όταν δεν στάθηκε δυνατό να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να πληρωθούν στην FIVB τα τρανσφέρ των ξένων αθλητριών. Αυτό δεν κατέστη δυνατό και όπως φαίνεται η ομάδα θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα μόνο με ελληνική σύνθεση. Ωστόσο οι απαισιόδοξοι υποστηρίζουν πως η διοίκηση δεν θα αντέξει να σηκώσει το οικονομικό βάρος των μετακινήσεων και του ανταγωνισμού και είναι ζήτημα χρόνου να αποχωρήσει εκτός κι αν γίνει κάποιο μεγάλο θαύμα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.