1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2022 00:50

Σούπερ Καπ για την Νεάπολη του Νικολάκη, τίτλος μετά από 30 χρόνια

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα  η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως κατέκτησε το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» κερδίζοντας με 3-2 τον Property Gallery Απόλλων με 3-2 σετ.

Η ομάδα της Νεάπολης που πανηγύρισε το πρώτο Σούπερ – Καπ στην ιστορία της άρχισε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 2-0 σετ. Ακολούθως, ο Property Gallery Απόλλων έπαιξε σαν πρωταθλήτρια και με τεράστια αποθέματα ισοφάρισε σε 2-2. Τα πάντα κρίθηκαν στο τάϊ – μπρέικ , ο Απόλλων προηγήθηκε 1-5  αλλά η Hudima «καθάρισε» για την Ολυμπιάδα δίνοντας το Σούπερ Καπ στην ομάδα της.

Ήταν ο πρώτος τίτλος για τη Νεάπολη μετά από 30 χρόνια και το πρώτο Σούπερ Καπ του Γιάννη Νικολάκη μετά από 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα.

 

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Property Gallery Απόλλων προηγήθηκε 05-01 στο τάϊ – μπρέικ αφού σταμάτησε τα «όπλα» της Ολυμπιάδας (Κωνσταντίνου και Μudritskaya). H ομάδα της Νεάπολης μείωσε στον πόντο 07-06 με άστοχο τέλειωμα της Αλεξάκου που στοίχισε την κίτρινη στην Ventura για διαμαρτυρία. Με την αλλαγή του τερέν οι «γαλάζιες» - «άσπρες» στο Σούπερ – Καπ προηγούνταν 08-06 αλλά άμεσα η Ολυμπιάδα το γύρισε και προηγήθηκε 08-09. Με  συνεχείς πόντους της Hudima η ομάδα της Νεάπολης ξέφυγε 08-12. Με άσο της Nogueras ο Property Gallery Απόλλων μείωσε σε 10-13, αλλά η Ριαλά και άστοχο καρφί της Ventura διαμόρφωσαν το 10-15 σε 18’ και έδωσαν το Σούπερ – Καπ στην Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Στυλιανού,Λάμπρου, Λαβρούκ, Nogueras,Αλεξάκου,Ventura,- Λίμπερο: Δαϋίδ, Ζακχαίου – Αλλαγές: Χατζηκωνστάντα, Χριστοδούλου, Φώτη.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ): Mudritskaya, Ηudima, Κωνσταντίνου, Drodz, Ριαλά, Λεωνίδου – Λίμπερο: Κούτα, Χριστοφόρου – Αλλαγές: Vela, Donchuk, Μανίταρου.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.