Εκτυπώστε τη σελίδα
22-09-2022 17:49

Aτιμώρητος προπονητής της Νάξου από τον Απρίλιο

Aπό τις Κυκλάδες γίναμε αποδέκτες παραπόνων για τον προπονητή του Απόλλωνα Νάξου που είναι υπόλογος για συμμετοχή σε επεισόδιο με την εξέδρα στο ματς με τον ΑΟ Θήρας και ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση από τη δικαστική επιτροπή της ΕΟΠΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία ”τον περασμένο Απρίλιο στη Σαντορίνη υπήρχε «σύραξη» του φιλοξενούμενου προπονητή με την εξέδρα και τον Αντιπρόεδρο του ΑΟ Θήρας σε αγώνα τμημάτων υποδομών.Στο βίντεο που συνοδεύει το κείμενο, εμφανίζεται ο προπονητής του Απόλλωνα Νάξου να διαπληκτίζεται με γονείς στην εξέδρα που τον αποδοκιμάζουν για την συμπεριφορά του προς τις ανήλικες αθλήτριες της ομάδας του.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποδοκιμάζουν τον «προπονητή» είναι και ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας κύριος Πατηνιώτης.Ο συγκεκριμένος προπονητής έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με την απρεπή συμπεριφορά του τόσο προς της αθλήτριες του, αλλά και προς διαιτητές και παραμένει ατιμώρητος.Για το περιστατικό του βίντεο στην Σαντορίνη, έχει γίνει αναφορά στο φύλο αγώνα και έχει λάβει γνώση τόσο η Τοπική Ένωση Κυκλάδων αλλά και η Ομοσπονδία και ο ΣΕΠΠΕ.

Αρκετούς μήνες μετά, και με την νέα αθλητική σεζόν να έχει προσφάτως εκκινήσει, ο προπονητής συνεχίζει ανενόχλητος την προπονητική και παραμένει ατιμώρητος με τον ίδιο να αναφέρει στο νησί του ότι «οι άκρες που έχει στην ΕΟΠΕ, δε τον αγγίζουν».

Οι απορίες που προκύπτουν από τα ανωτέρω είναι οι εξής:

Γιατί η ομοσπονδία δεν έχει τιμωρήσει ακόμα τον συγκεκριμένο;

Γιατί ο ΣΕΠΠΕ δεν ενδιαφέρεται ώστε να προστατεύσει τα δεκάδες μέλη του που ασκούν το λειτούργημα του προπονητή υποδειγματικά.

 

Media