1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2022 14:57

Συναγερμός έρχεται ο Κολωνός: Ο Νηρέας κατεβαίνει μετά 16 χρόνια!

Ξεχνάτε ότι ξέρατε. Νέα εποχή στο ανδρικό βόλεϊ με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του θρυλικού Νηρέα στα πρωταθλήματα βόλεϊ. Η επιμονή και υπομονή της παρέας από τον Κολωνό έφερε καρπούς και ο θρυλικός Νηρέας ξεναγενήθηκε από τις στάχτες του.


Μετά από 16 χρόνια η ομάδα ανδρών του συλλόγου του Κολωνού θα αγωνιστεί και πάλι στη Β κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ θέτοντας πρώτο μεγάλο στόχο την είσοδο στην πρώτη 10αδα της κατηγορίας.

Μάλιστα την προσεχή Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου θα γίνει γενικό προσκλητήριο αθλητών, προπονητών, συνεργατών, παραγόντων και νέων και παλιών φίλων του Νηρέα. Θα είναι όλοι εκεί.

Μάκαρης με 21 παίκτες

Προπονητής της ομάδας του Νηρέα είναι ο Ηλίας Μάκαρης ενώ την ομάδα στελεχώνουν 21 αθλητές.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Άτλα στον Υμηττό. Και ο Άτλας είναι νέα και ελπιδοφόρα ομάδα που το παλεύει με το ανδρικό βόλεϊ που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι του αθλήματος.

Εδρα στου Στρέφη

Το οξύμορο είναι πως έδρα του Νηρέα δεν θα είναι ο Κολωνός, αλλά το κλειστό γήπεδο στο λόφο του Στρέφη. Παράλληλα εξασφαλίστηκαν και δύο προπονήσεις στο ίδιο γήπεδο.

Οι τραγικές ηγεσίες και δημοτικές αρχές

Προβληματική παραμένει η κατάσταση στον Κολωνό όπου μετά την εγκληματική αδιαφορία των αθλητικών ηγεσιών και των δημοτικών αρχών που πέρασαν για δεκαετίες η αθλητικομάνα περιοχή με τα περιβόλια και τις τεράστιες αναξιοποίητες εκτάσεις έμεινε χωρίς κλειστό γυμναστήριο. Αποτέλεσμα ήταν ιστορικοί σύλλογοι να σβήσουν από τον χάρτη και άλλοι να χαροπαλεύουν στις αλάνες.

Δάσκαλοι μάθετε την ιστορία

Οι ακαδημίες του Κολωνού δυστυχώς θα περιοριστούν για άλλη μία χρονιά καθώς οι λιγοστές ώρες που δόθηκαν στο γήπεδο του σχολείου είναι ακατάλληλες και δεν επαρκούν. Και όλα αυτά μετά την εισήγηση του προέδρου της σχολικής επιτροπής που όπως αποδεικνύεται έχει μαύρα μεσάνυχτα και από αθλητισμό αλλά και από την αθλητική ιστορία της περιοχής. Ο Κολωνός εάν έχει να επιδείξει διακρίσεις και επιτυχίες αυτές είναι μόνο μέσα από την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Νηρέα και αυτές θα πρέπει να τις διαδαχτούν και οι ίδιοι οι δάσκαλοι. Μέχρι τότε σεβασμός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.