1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2013 16:55

«Η ΕΟΠΕ είχε ενημερωθεί για την αλλαγή του πειθαρχικού δικαίου»

Πρόσφατα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm» και αναφέρθηκε στην μη ενημέρωση της ΕΟΠΕ από την ΕΣΑΠ για το ζήτημα της επανατροποποίησης του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΠΕ (άρθρο 17Α) μετά το ζήτημα που προέκυψε με τον υποβιβασμό του Ηρακλή.

Γαι τον λόγο αυτό η ΕΣΑΠ έδωσε στην δημοσιότητα τις επιστολές που έστειλε προς την ΕΟΠΕ, χωρίς όπως αναφέρει να λάβει απαντηση μέχρι που ο πρόεδρος της ομοσπονδίας υποστήριξε πως η ΕΣΑΠ δεν έχει στείλει κανένα έγγραφο στην ΕΟΠΕ.
Τα όσα είπε ο Μαυρομάτης δημόσια προκάλεσαν την δυσαρέσκεια των μελών του ΔΣ της ΕΣΑΠ και προσωπικά του προέδρου της Παντελή Ταρνατόρου και για αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα η αλληλογραφία της ΕΣΑΠ προς την ΕΟΠΕ η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.
 
Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών:
 
1) Το συγκεκριμένο αίτημα επανατροποποίησης του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΠΕ τέθηκε με επίσημο έγγραφο της ΕΣΑΠ (αριθ.πρωτ. 2099/22-05-2013) το οποίο απεστάλη τόσο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΟΠΕ, όσο και στον Διευθυντή-Ειδικό Συνεργάτη αυτής κο Σπηλιάκο αυθημερόν (22/05/13) .

2) Λόγω μη απάντησης της ΕΟΠΕ, το συγκεκριμένο έγγραφο επαναπεστάλη με νέο διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΣΑΠ (αριθ.πρωτ. 2120/10-06-2013) στις 10/06/2013 με αίτημα-παράκληση της ΕΣΑΠ για ανταπόκριση της ΕΟΠΕ.

3) Ηδη από τον περασμένο Οκτώβριο 2012 ο νομικός μας σύμβουλος κος Χρήστος Ηλιάδης απέστειλε αντίστοιχη επιστολή με πλούσιο σχετικό νομικό προβληματισμό και υπό τον τίτλο " Τροπολογία/Πειθαρχικό Αδειοδότησης'μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με αποδέκτες, τον συνάδερφό του και επί πολλά χρόνια συνεργάτη του κο πρόεδρο της ΕΟΠΕ, την ΕΟΠΕ και τον ειδικό συνεργάτη Διευθυντή της.
 
4) Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τα ανωτέρω, όχι μόνον επήλθαν εις γνώσιν, αλλά και απασχόλησαν τους υπευθύνους της ΕΟΠΕ, χωρίς, όμως καμία , λήψη πρωτοβουλίας , μόνον εκ μέρους τους ή από κοινού με την ΕΣΑΠ, μέχρι και σήμερα.
 
Διαβάστε τις επιστολές: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.