Εκτυπώστε τη σελίδα
29-04-2013 17:42

«Ο Παπάγος μπορεί να σταθεί στην Α2» (video)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/PAPAGOS/2012-13 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/PAPAGOS/2012-13/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Οι προπονητές του νταμπλούχου Παπάγου (κυπελλούχος και πρωταθλητής στο περιφερειακό ΕΣΠΑΑΑ) Αντώνης Μπούμπουρας και ο συνεργάτης του Γιώργος Κερκινές μίλησαν στη webcamera του volleynews.gr για την επιτυχημένη σεζόν και την επίτευξη του νταμπλ αλλά και της ανόδου στην Α2 γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος:

Αντώνης Μπούμπουρας: «Αλλιώς ξεκινήσαμε, με άλλο στόχο, στην πορεία μας βγήκαν άλλα πράγματα, μας βγήκαν, τα κυνηγήσαμε και τα πετύχαμε. Θέλαμε ένα καλό πλασάρισμα κοντά στην τετράδα, μετά θέλαμε να μπούμε 4αδα και τρώγοντας έρχονταν η όρεξη. Επειδή η ομάδα αυτή ξεκίνησε από τη Β΄ Αθηνών δεν είχαμε φτάσει ποτέ τόσο ψηλά τόσο υψηλούς στόχους. Δουλέψαμε σκληρά. Τα κορίτσια έλιωσαν στην προπόνηση. Είχαμε συνεχή ανοδική πορεία μέσα στο πρωτάθλημα. Δεν είχαμε άγχος και την κατάλληλη στιγμή η ομάδα παρουσίασε το καλύτερο πρόσωπο της».

Για την Α2 γυναικών: «Θέλουμε, δεν θέλουμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί στην Α2 γυναικών. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και μπορεί να σταθεί. Από σεβασμό στην προσπάθεια των κοριτσιών δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ίσως να υπάρξουν δύο, τρεις προσθήκες. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα αυτή μπορεί να λειτουργήσει με το χαμηλότερο δυνατό μπάτζετ. Το τμήμα είναι καθαρά ερασιτεχνικό γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα και δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι διαφορετικό.΄Δεν υπάρχει παίκτρια που να παίρνει καν οδοιπορικά. Η διοίκηση έχει υποσχεθεί πως θα στηρίξει την ομάδα. Η διοίκηση είναι κοντά και ειδικά ο Μιχάλης Υφαντής ο μπασκετμπολίστας και ο Στέφανος Καλλέργης που μας έχουν βοηθήσει οικονομικά και ηθικά».

Ο Γιώργος Κερκινές είπε για την στήριξη του κόσμου: «Υπάρχει ο πυρήνας των τζένεραλς που κατά βάση είναι οπαδοί του μπάσκετ αλλά έχουν αγκαλιάσει τον σύλλογο και ειδικά το τμήμα του βόλεϊ και έχουν γίνει και οπαδοί του βόλεϊ. Δείχνουν ότι αγαπούν την ομάδα. Δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους και μας έχουν ακολουθήσει και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ηταν η δύναμη που έδωσε ώθηση την ομάδα μας».

Για τις υποδομές: «Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια στις υποδομές. Όταν αναλάβαμε ήταν λίγα παιδιά. Μαζί με τον Αντώνη Μπούμπουρα και τη Ζωή Γονιού έχει γίνει τεράστια προσπάθεια και έχουμε 60-70 κορίτσια».

Στη φωτογραφία ο Αντώνης Μπούμπουρας (αριστερά) και ο Γιώργος Κερκινές.

Media

2 σχόλια

  • Comment Link Volleyball fan Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 09:21 posted by Volleyball fan

    Συγχαρητήρια στο "εκπαιδευτήριο του βόλεϊ" των Ανατολικών Προαστίων. Χωρίς καν μπάτζετ, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά από τις αθλήτριες, άοκνη προσπάθεια και χαμηλό προφίλ από τους προπονητές αλλά και τους υπεύθυνους του συλλόγου, κατάφεραν τα πάντα.
    Πραγματικά το αξίζατε! Και σ' ανώτερα!

  • Comment Link captain Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 07:40 posted by captain

    "Από σεβασμό στην προσπάθεια των κοριτσιών δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. "

    Αυτή η φράση τα λέει όλα. Βάζει τα γυαλιά σε πολύ κόσμο που πουλάει νοοτροπία και φιλοσοφία. Η ομάδα του Παπάγου είναι πολύ μεγαλύτερη από την επιτυχία που πέτυχε. Η Α2 είναι απλά ένα επεισόδιο του έργου.
    Πολλά συγχαρητήρια και πραγματικά μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό προς όλους σας!