1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2018 13:21

Σούπερ ενίσχυση με Οικονομίδου ο Παναθηναϊκός

Την περυσινή ηγέτιδα της ΑΕΚ και κορυφαία παίκτρια του πρωταθλήματος της Pre League (2017-18), Μαρία Οικονομίδου, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Η 26 χρονη Θεσσαλονικιά διεθνής διαγώνια (1μ82), διαθέτει πλούσιο βιογραφικό από συμμετοχές σε ομάδες της Α1 ενώ από τότε που άλλαξε θέση από κεντρική (πριν από δύο χρόνια στον ΑΟ Θήρας), ανέβασε τις μετοχές της και αναδείχτηκε σε σκόρερ.

Η μετακίνηση της στον Παναθηναϊκό, ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό το «πράσινο οπλοστάσιο» του Κυριάκου Καμπερίδη και ουσιαστικά αλλάζει τις ισορροπίες στην κούρσα ανόδου της Pre League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοινώνει τη συνεργασία του με την 26χρονη διαγώνια Μαρία Οικονομίδου (ύψος 1.82) η οποία θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ την αγωνιστική σεζόν 2018-19.Στις πρώτες της δηλώσεις στο www.panathinaikos1908.gr δήλωσε

«Είμαι χαρούμενη που έρχομαι σε μία τεράστια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο προπονητής Κυριάκος Καμπερίδης στην επιλογή μου και η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ο στόχος όλων μας είναι η επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία».

Η βολεϊμπολίστρια από τη Θεσσαλονίκη έχει πλούσιο βιογραφικό και οι προηγούμενοι σταθμοί της καριέρας της είναι οι εξής:

2002-2007: ΑΟΔ Θερμαϊκού
2007-08: Μ.Α.Σ. Εαρινός
2008-11: Πειραματικό
2011-13: Ανατόλια
2013-14: Βριλήσσια
2014-16: Α.Ο Θήρας
2016-17: Πανναξιακός
2017-18: ΑΕΚ»

Σχετικά άρθρα

  • Καλύτερος ο Παναθηναϊκός 3-0 την Καλαμάτα σε φιλικό
    Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού η οποία επικράτησε 3-0 της νεοφώτιστης Καλαμάτας στο κλειστό του Μετς.
  • Πρώτο «ξεμούδιασμα» για τον Παναθηναϊκό 4-0 τον Κέρκη Σάμου
    Tον πρώτο του φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα έδωσε χθες Τετάρτη(20/9), η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ.
  • Παρέμεινε «πράσινη» για πέμπτη χρονιά η Ναταλία Μεταξά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για πέμπτη χρονιά με την 30 χρονη (1μ82) κεντρική Ναταλία Μεταξά, γνωστοποίησε ο Παναθηναϊκός.
  • Παναθηναϊκός Α.Ο.: Να διατηρήσει τα κεκτημένα
    Ο Παναθηναϊκός το 2022 επέστρεψε στην κατάκτηση τίτλων μετά από μία δεκαετία. Αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για πρώτη φορά μετά το 2010 και πρωταθλητής μετά το 2011. Οι «πράσινες» με τον Σέρβο Μπράνκο Γκάιτς να συνεχίζει στη τεχνική ηγεσία στοχεύουν στη διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Challenge Cup.
  • Το ντέρμπι που αλλάζει τα δεδομένα
    Το χθεσινό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Μελίνα Μερκούρη είχε να μας δώσει νέα δεδομένα αλλά και να επιβεβαιώσει αυτά που λίγο πολύ γνωρίζαμε από την έναρξη της φετινής σεζόν. Μπορεί να υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και όλα να μπορούν να ανατραπούν ωστόσο έχοντας παίξει μεταξύ τους όλοι οι πρωτοπόροι, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τί μπορούμε να περιμένουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

    Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.