1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2018 23:09

Τάκης Μαλακατές: Ο στόχος του Παναθηναϊκού και το μεγάλο λάθος (video)

Ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού Τάκης Μαλακές εκπροσώπησε την ομάδα του στην κλήρωση της Pre League σηματοδοτώντας και επίσημα την επιστροφή του τριφυλλιού στο γυναικείο βόλεϊ.

 

Ο Μαλακατές είναι γνωστό πως κάνει σπάνια δηλώσεις και είναι από τους παράγοντες που δεν κρύβουν τα λόγια τους. Τόνισε πως στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο η άνοδος στην Volley League γυναικών αλλά και η κατάκτηση του τίτλου στην Pre League και χαρακτήρισε λάθος της υπηρεσιακής διοίκησης του Ερασιτέχνη που προηγήθηκε το γεγονός ότι δεν κατέβασε ομάδα στη μεγάλη κατηγορία την σεζόν 2017-18:

«Η επιστροφή του Παναθηναϊκού αλλά και η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ιστορική σημασία. Θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του αλλά και να μου αναθέσει την πορεία της ομάδας βόλεϊ γυναικών. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και τη εμπιστοσύνης του και να βγάλω εις πέρας το δύσκολο έργο που μου έχει αναθέσει. Είναι μία νέα κατάσταση για τον Παναθηναϊκό σε μία κατηγορία που δεν έχει συνηθίσει να παίζει και που δεν έχει το όραμα ενός μεγάλου τίτλου. Η προσπάθεια μας είναι να τον επαναφέρουμε άμεσα στην κατηγορία που του αξίζει να βρίσκεται και να αγωνίζεται. Εχουμε σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους μας που εκτός των άλλων είναι και μεγάλα ονόματα όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Η ομάδα που έχει φτιάξει ο κύριος Καμπερίδης είναι πολύ καλή. Στόχος για τον Παναθηναϊκό δεν είναι απλά η άνοδος αλλά η πρώτη θέση. Ευελπιστώ πως μέσα από τη δουλειά και τις συνθήκες που θα επικρατήσουν πλέον στον Παναθηναϊκό».

Για την έδρα: «Ακόμα δεν το ξέρω».

Για μεταγραφές: «Οι ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα»

Για την προηγούμενη διοίκηση που δεν δήλωσε την ομάδα στο πρωτάθλημα: «Ηταν τεράστιο λάθος»

Για το ντέρμπι τη πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ: «Θα ήμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Στον Α΄γύρο παίζουμε με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην έδρα μας αλλά αυτά είναι θέματα του προπονητή. Στον Β΄γύρο η ομάδα πάντα βελτιώνεται».

Για τις ακαδημίες: «Θα δουλέψουν όλα στα πρότυπα της ΚΑΕ. Και αυτό το εγχείρημα θα έχει μεγάλη επιτυχία αλλά χρειάζεται να έχει και αυτό το χρόνο του για να υλοποιηθεί».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.