1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2018 05:35

Το 12ο σερβίς των North από τους Νέους Επιβάτες!

Τα τουρνουά μπιτς βόλεϊ της σειράς North είναι και εφέτος εδώ με κορυφαίες διοργανώσεις κάθε σαββατοκύριακο σε επιλεγμένα μέρη της βόρειας Ελλάδας. Για 12η σεζόν τα Νorth αναμένεται να συγκεντρώσουν τις κορυφαίες αθλήτριες και τους κορυφαίους αθλητές κερδίζοντας έπαθλα, πόντους και εμπειρίες στο κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού. Οι εγγραφές για το 1ο τουρνουά είναι ανοκτές μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουνίου.

Το 1ο τουρνουά θα γίνει στην παραλία των Νέων Επιβατών και στις εγκαταστάσεις του 1ου συλλόγου beach volley στην Θεσσαλονικη ''EL BANDANA'' στις 22-24 Ιουνίου λοιπόν η έναρξη του φετινου circuit NORTH.

H συνέχεια θα δοθεί στην όμορφη λίμνη της Καστοριάς και θα ακολουθήσουν οι δύο στάσεις στην Χαλκιδική (Ποτίδαια και Ολυμπιάδα).

Η αυλαία θα πέσει στον ποταμό Άρδα στην περιοχή Καστανιές Ορεστιάδας στο ετήσιο φεστιβάλ που διεξάγεται το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου και το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης θα συνδυαστεί με πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η διοργάνωση των τουρνουά North είναι υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6932-28.32.85. Οι εγγραφές για το 1ο τουρνουά είναι ανοκτές μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουνίου.

Το volleynews.gr θα είναι χορηγός επικοινωνίας του North 2018 και θα μπορείται να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τα τουρνουά.

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NORTH 2018

22-24 Ιουνίου: Νέοι Επιβάτες - Παραλία Δήμου Θερμαϊκού

28-30 Ιουνίου: Καστορία - Λίμνη Καστοριάς, εγκαταστάσεις ΔΗΝΑΚ

6-8 Ιουλίου: Χαλκιδική, Ποτίδαια, Beach Bar «Αμμόλοφοι»

21-23 Ιουλίου: Χαλκιδική, Ολυμπιάδα, Beach Bar Peroquett

27-29 Iουλίου: Καστανιές Εβρου, Άρδας

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.