1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2017 22:52

Ο Παπαδημητρίου στον πάγκο της ΕΑΛ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Βασίλης Παπαδημητρίου θα είναι ο νέος προπονητής στην γυναικεία ομάδα της ΕΑΛ, μετά την αποχώρηση του Πέτρου Πνάκα μετά από πολλά χρόνια παραμονής αλλά και του επιτυχημένου Λαρισινού προπονητή, Αποστόλη Οικονόμου που βοήθησε συμβουλευτικά για μια εβδομάδα.

Ο Παπαδημητρίου επιστρέφει στο Λαρισινό σύλλογο μετά από 12 χρόνια αφού με αυτόν στον πάγκο, το 2005 η συγκεκριμένη ομάδα είχε κατακτήσει το χρυσό στο πανελλήνιο κορασίδων. Παράλληλα θα ξανασυνεργαστεί και πάλι με την Ελίνα Κουτσογιάννη με την οποία το 2005 είχαν πανηγυρίσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις κορασίδες ως αρχηγός της τότε ομάδας ενώ τώρα είναι κάπταιν στις γυναίκες.

Ο Παπαδημητρίου την περασμένη σεζόν κοουτσάρισε τον Φιλαθλητικό Λάρισας ο οποίος υποβιβάστηκε ως τρίτη ομάδα από τον Β1 όμιλο μετά την δημιουργία της Πρι Λιγκ γυανικών ενώ επίσης ειναι υπεύθυνος ολων των κλιμακίων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Στο παιχνίδι με την Νίκαια  οπου η ΕΑΛ επικράτησε 3-0 για την 7η αγωνιστική της Α2 γυναικών στον πάγκο είχε κάτσει ως υπηρεσιακός, ο Σωκράτης Παπαστεργίου.

Διαβάστηκε 5822 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.