1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-07-2015 16:03

Στα Μεσόγεια επιστρέφει η Βαρουδάκη

Στο Μαρκόπουλο επιστρέφεί ύστερα από μία χρονιά στην Σαντορίνη και τον ΑΟ Θήρας η Δάφνη Βαρουδάκη. Η 21χρονη ακραία φάνηκε άτυχη στα μέσα της χρονιάς, όταν υπέστη μερική ρήξη μηνίσκου, αλλά είναι έτοιμη να μπει ξανά στα παρκέ. 

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Δάφνη Βαρουδάκη. H νεαρή αθλήτρια επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην ομάδα της καρδιάς της και αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Ιβάνοβιτς.

Η Δάφνη έχει γεννηθεί στις 26/01/1994, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται ως ακραία. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Σαντορίνη και τον ΑΟ Θήρας, ενώ τη διετία 2012-14 είχε εξαιρετική παρουσία στην Α1 με τα χρώματα της ομάδας μας. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή Κηφισιάς και στις Εθνικές ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων.

Καλωσορίζουμε την Δάφνη στην οικογένεια του ΑΟΜ και της ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βαρουδάκη: «Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στο Μαρκόπουλο, σε ένα οικείο περιβάλλον για μένα, εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και πολλή όρεξη για δουλειά. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ. Ιβάνοβιτς και όλοι μαζί, με τον κόσμο του Μαρκόπουλου δίπλα μας να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.