1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-07-2015 14:09

Κασαμπαλής, Σακόγλου, Αγγελοπούλου, Κοτέογλου νικητές και ειδική αφιέρωση στο North της Πρεβεζας

Οι Κασαμπαλής/Σακόγλου στους άνδρες και οι Αγγελοπούλου/Κοτέογλου στις γυναίκες ήταν οι νικητές του North Area Beach Volley Circuit που φιλοξενήθηκε στην Κυανή Aκτή για δύο ημέρες.
Η καρδιά του beach volley χτύπησε για δύο ημέρες στην πόλη της Πρέβεζας και στα γήπεδα της Κυανής Ακτής αγωνίστηκαν γνωστοί αθλητές και αθλήτριες που προσέφεραν θεαματικές στιγμές στην άμμο, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο ημιτελικός των ανδρών είχε Πρεβεζάνικο χρώμα αφού ο Πρεβεζάνος Βασίλης Ζήσης μαζί με τον Κουρτίδη βρέθηκαν μια ανάσα από τον τελικό, ωστόσο δεν τα κατάφεραν στο τάι μπρέικ απέναντι στους Γεωργακόπουλο/Ντόντη.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές από το δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Γιαμά και το δημοτικό σύμβουλο, υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού, Βαγγέλη Συγκούνα, ενώ οι διοργανωτές έδωσαν συμβολικά στην οικογένεια του Δημήτρη Νικολού, στον οποίο ήταν αφιερωμένο το τουρνουά, μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.