1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2014 13:33

Μετά τον Κυριακίδη και ο Σάκι ζητάει 9.000 Ευρώ από την ΑΕΚ που αισιοδοξεί πως θα κλείσει και τις δύο υποθέσεις

Τα χειρότερα είναι μπροστά για την ΑΕΚ καθώς μετά την αίτηση του Γιάννη Κυριακίδη για να εξοφληθεί τελεσίδικη απόφαση οφειλής, έρχεται και η αίτηση από τον βραζιλιάνο Μαρτσέλο Σάκι (φωτό). Οι πληροφρίες αναφέρουν πως το ποσό που οφείλεται στους δύο αθλητές είναι 33.000 Ευρώ. Είναι 33.000 Ευρώ προς τον Κυριακίδη και 9.000 Ευρώ προς τον Σάκι και στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως και οι δύο υποθέσεις θα τακτοποιηθούν άμεσα.
To Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της Ε.Σ.Α.Π. έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και την από 18/06/2014 αίτηση του πετοσφαιριστή Μαρσέλο Σάκι, κατά του Τ.Α.Α. Α.Ε.Κ. καλεί:
1. Το σωματείο-μέλος της ΕΣΑΠ ΑΕΚ-ΤΑΑ να παραστεί προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του σχετικά με την ανεκτέλεστη-ανεξόφλητη οφειλή του προς τον ως άνω πετοσφαιριστή.
 
2.Τον αιτούντα πετοσφαιριστή προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του εκ τις υπό κρίση αιτήσεώς του.
 
Οι καλούμενοι καλούνται να παραστούν νόμιμα ενώπιον της Προέδρου του ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ την Τετάρτη 02/07/2014 και ώρα 14.00 στα γραφεία της ΕΣΑΠ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά, Μαρούσι, Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης (ΟΑΚΑ).
 
 

1 σχόλιο

  • Comment Link δικαιος Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 11:35 posted by δικαιος

    κατα τα αλλα θελετε και τεσσερις ξενους!οι προσφυγεσ σκανε καθε μερα,δεν εχετε λεφτα ουτε για παραβολα και τρανσφερ παικτων,δεν δηλωνει κανεισ να παιξει ευρωπη γιατι δεν εχει λεφτα ουτε για καφεδες στα αεροδρομια..αν μπορουσατε φυσικα θα πηγαινατε την ομαδα με λεωφορεια στην ευρωπη.Κατα τα αλλα προταση για τεσσερις ξενουσ και η λιγκα και η αγαπητη ομοσπονδια μας!τα χρεη ομωσ χρεη!και φυσικα θα βρεθει λυση οπωσ παντα.Παιρνετε αδειοδοτηση με φτιαγμενη ερμηνεια νομου..τωρα μενει μονο η εκδικασεισ για -3 και απαγορευση μεταγραφων.κατι θα βρειτε και για αυτο...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.