1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2014 00:40

Κωνσταντίνος Κοτσάτος: «Η χαρά της πρώτης κούπας δεν αλλάζει με όλα τα εκατομύρια του κόσμου» (video)

Το volleynews.gr κατέγραψε την συγκινητική ομιλία του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνου Κωτσάτου προς τους παίκτες της ΑΕΚ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Ο πρόεδρος έκανε αναδρομή από τη στιγμή που ο ΓΓ Αλέξης Αλεξίου τον έπεισε μετά το μπάσκετ να ασχοληθούν με την σωτηρία και του ανδρικού τμήματος βόλεϊ.


Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος είπε:

«Ο Αλέξης Αλεξίου αντί να με αφήσει στην ησυχία μου με έβαλε μέσα στα κοινά... Δεν το μετάνιωσα. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι κι εγώ και ο Αλέξης αλλά και οι στενοί μας συνεργάτες. Πέρσι ξαφνικά το καλοκαίρι αναλάβαμε το μπάσκετ που ήταν να παίξει στο Α΄τοπικό. Ήμασταν άβγαλτοι και αδαείς και έπεφταν τα συντροφικά μαχαιρώματα σε κάθε γωνία που περνάγαμε. Εφέτος το καλοκαίρι δεν είχα φανταστεί πως θα γινόμουν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής. Ανακάλυψα επίσης και κάτι άλλο. Το ανδρικό τμήμα του βόλεϊ που μάλιστα δέχτηκα και εισηγήσεις να διαλυθεί η ομάδα και να μείνει στην Α΄ τοπική. Μάλιστα κάποιοι μου πρότειναν και λύσεις για το πως δεν θα φάμε κράξιμο από τον κόσμο. Το συζητήσαμε πολλά βράδια με τον Αλέξη και είπαμε πως είναι αδιανόητο το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ να πάει αμαχητί. Και πραγματικά τραβήξαμε λούκι και τραβάμε κάθε μέρα καθώς εμφανίζονται άνθρωποι που οι προηγούμενες διοικήσεις τους άφησαν απλήρωτους και άφησαν ένα σκασμό χρέη. Άλλοι μας παρακαλούν, άλλοι μας εκβιάζουν και άλλοι μας απειλούν για να πάρουν τα χρήματα τους. Πιέζουν να αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα. Με κόπο, προσπάθεια, χρόνο και χρήματα το παλεύουμε. Δεν μετανιώνω ούτε λεπτό για αυτό το βασανιστικό άγχος και την πίεση που περνάμε και μέρα. Διότι η χαρά που πήραμε με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του τμήματος δεν ξεπληρώνεται με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της ομάδας γιατί πίστεψαν και αγάπησαν την ομάδα. Έχουμε γίνει ένα σώμα και μία οικογένεια διοίκηση, τεχνικό τιμ, αρχηγός, έφορος και παίκτες. Αυτό είναι το μυστικό μας. Παρά τα προβλήματα, παρά το ότι δεν έχουμε γήπεδο, παρά το ότι μας λείπουν χρήματα όλοι δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.. Αν αφαιρέσουμε τα προβλήματα, αγωνιστικά οι παικταράδες μας έχουν αποδείξει πως δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Χαίρομαι και πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Από εκεί που ήταν να παίξουμε στο τοπικό έχουν φτάσει να γράψουν ιστορία. Χαλάλι τους και τους ευχαριστώ για αυτό που κάνουν».

Στη συνέχεια ο Κοτσάτος συνεχάρη τον προπονητή της ομάδας Άκη Φλαούνα.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.