1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-02-2014 21:26

Τέλος ο Φίνος από τον Άρη, Κουτσονίκας ξανά στο «τιμόνι»

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Φίνο, ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρη. Προπονητής αναλαμβάνει ξανά ο Βαγγέλης Κουτσονίκας, όπως είχε γίνει και την περσινή σεζόν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γιάτση. Βοηθός του Κουτσονίκα αναλαμβάνει ο Βασίλης Κατσώνης, ο οποίος είχε διατελέσει βοηθός του Κώστα Χαριτωνίδη το 1997, όταν και ο Άρης κατέκτησε το πρωτάθλημα.
«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ - Τ.Α.Π. ενημερώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σπύρο Φίνο και το συνεργάτη του Αντώνη Παπαδόπουλο. Από αύριο (12/02) προπονητής της ανδρικής ομάδας θα είναι η μεγάλη δόξα του τμήματος, Βαγγέλης Κουτσονίκας. Συνεργάτης του θα είναι ο Βασίλης Κατσώνης, ο οποίος είχε διατελέσει βοηθός του Κώστα Χαριτωνίδη όταν η ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ κατακτούσε το 1997 το πρωτάθλημα».

2 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 14:06 posted by pamvo fan

    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ..... ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE.(ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΛΕΙΑΟΥΤ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΟΠΟΤΕ....!!!

  • Comment Link οεο Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 09:17 posted by οεο

    α ρε φίνο σε έφαγε ο εθνικός κ η αλεξανδρούπολη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.