1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2023 18:09

Volley League Γυναικών: Ανοίγει η αυλαία των Play Off και Play Out

Με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου να διαμορφώνουν την τελική κατάταξη, αύριο Σάββατο (8/4) ξεκινούν τα play offs και τα play outs στη Volley League γυναικών.

Η αυλαία των play off ανοίγει στο κλειστό της Μίκρας με το τοπικό ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει επικρατήσει και στις δύο φετινές αναμετρήσεις, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Κάφρεϊ, Βεργίδου, αλλά επιστρέφει η Στράντζαλη.

Στη Σαντορίνη ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό με τις ερυθρόλευκες να έχουν επικρατήσει εκτός και εντός έδρας (το τελευταίο ματς ήταν για την 22η αγωνιστική), αλλά τον ΑΟΘ να έχει επικρατήσει στον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Τέλος στη Βούλα η τοπική Θέτις κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό με τις πράσινες να έχουν το πάνω χέρι φέτος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι στην Α' φάση των πλέι οφ (θέσεις 1-8) οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο αγώνες (εντός-εκτός). Γηπεδούχος του πρώτου αγώνα είναι η ομάδα η οποία κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Α' Φάσης.

Στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία, όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 17 της παρούσης (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και Ο βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους.

Οι νικητές της Α' φάσης προκρίνονται στα ημιτελικά, ενώ οι ηττημένες ομάδες δεν θα δώσουν άλλους αγώνες και θα καταλάβουν τις θέσεις από 5 έως και 8 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης σύμφωνα με τη σειρά που τερμάτισαν μεταξύ τους στον Τελικό Βαθμολογικό Πίνακα στην Α' Φάση του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τα Play out, ο Ηλυσιακός και η Λαμία υποδέχονται ΖΑΟΝ και Αιγάλεω αντίστοιχα.
Υπενθυμίζουμε οτι οι σειρές των play outs κρίνονται στις δύο νίκες και οι δύο ηττημένες ομάδες θα υποβιβαστούν στην Pre League Γυναικών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Volley League Γυναικών - Play Off - Πρώτος Αγώνας 1-8

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Δεληκωστίδης, Παρατηρητής διαιτησίας: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Παπαδοπούλου Χρ., Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 19.00: Α.Ο. Θήρας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Φραγκάκης, Βελώνης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Κολλάρου, Δρόσους, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», 19.45: Α.Σ.Π. Θέτις - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Σπίγγου, Κοσμόπουλος, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 18.30: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Μουλά Λ., Πρέντζας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κώτσιας, Τρίκκας, Γραμματεία: Ταλάρου.

Volley League Γυναικών - Play Out - Πρώτος Αγώνας

Σάββατο 8 Απριλίου 2023


Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 18.30: Ηλυσιακός Α.Ο. - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Μαρκάτης, Μάλφας, Παρατηρητής: Παγκοζίδης, Επόπτες: Τσίτσικας, Βλάχος, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», 20.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ράντσιου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: καλαντζής, Στάικος, Γραμματεία: Καραβάνα.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.