1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2023 17:48

ΖΑΟΝ: Το καμάρι της Κηφισιάς, κατάντησε ντροπή της πόλης

Από την Μαντώ Τουλή, που υπήρξε αθλήτρια, προπονήτρια και παράγοντας του ΖΑΟΝ πήραμε την παρακάτω επιστολή: "Η διοίκηση  κατάντησε τον ΖΑΟΝ ντροπή και απογοήτευση της Κηφισιάς. Ήταν το καμάρι μας και η χαρά μας. Αυτό έγινε γιατί επικράτησαν προσωπικές αντζέντες και υστεροβουλίες από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από διοίκηση αθλητικού Σωματείου.

Όχι μόνο δεν ήξεραν τι και πως πρέπει να κάνουν αλλά διέλυσαν και την περσινή ομάδα η οποία, με λίγες προσθήκες, μπορούσε να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία με καλές πιθανότητες. Αναφέρομαι σε προσωπικές αντζέντες και υστεροβουλία διότι στις αρχές Χριστουγέννων μέλη της διοίκησης του ΖΑΟΝ ζήτησαν βοήθεια και τεχνογνωσία από θεσμικό επενδυτή ο οποίος προσφέρθηκε να αναλάβει το Τμήμα και αγνοήθηκε χαρακτηριστικά στη συνέχεια από την κ. Πρόεδρο. Αλλά και στη συνέχεια, η ίδια η κ. Κορογιαννάκη επέλεξε να μην συναντηθεί καν με τις παλαίμαχες αθλήτριες του ΖΑΟΝ οι οποίες έτειναν χείρα βοήθειας προκειμένου να επιτευχθεί η ανάταξη του Συλλόγου. Έρχονται δύσκολες εποχές για τον ΖΑΟΝ. Ανησυχώ για το αν θα υπάρξουν του χρόνου αθλήτριες επιπέδου  που θα δεχθούν να αγωνιστούν με τα χρώματα του Ζηρινείου"

Καλό είναι να ανοίξει ένας διάλογος για το μέλλον του ιστορικού ΖΑΟΝ και περιμένουμε τις τοποθετήσεις όλων των ενδιαφερόμενων για να βρεθεί μια λύση για την ομάδα που ήταν το καμάρι της Κηφισιάς και τώρα διασύρεται με τη συμμετοχή μικρών κοριτσιών, που αποστρέφονται πλέον το σπορ που αγαπούσαν, αφού υπάρχει ψυχικός βιασμός τους, όταν αναγκαστικά παίζουν με γυναίκες και χάνουν σετ με 25-3 και 25-1!

YΓ: Μιλάμε για την ομάδα που είναι τρίτη στην κατάταξη των πρωταθητριών με 5 πρωταθλήματα (1974, 1975, 1976, 1980, 1981)

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.