1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2023 21:25

Με ενθουσιασμό και πάθος για δεύτερη νίκη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που θέλει να βγάλει αντίδραση στο Ρέντη

Δύο ημέρες μετά την αναμέτρηση τους στον επαναληπτικό ημιτελικό του Challenge Cup ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό θα μονομαχήσουν και στο σούπερ ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής. (Γυμναστήριο Mελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 15η αγωνιστική, 18/2, 21.30, ΕΡΤ-3 HD, You Tube, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος).

Ο Ολυμπιακός έχει 38 βαθμούς, έναντι 33 του ΠΑΟΚ και 30 του Παναθηναϊκού και με ανεβασμένη την ψυχολογία ύστερα από την πρόκριση στους διπλούς τελικούς του Challenge Cup θέλει να πάρει μία ακόμα νίκη γοήτρου και ουσίας απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο του.

O Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Μία ακόμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά, μετά την ευρωπαϊκή μας πρόκριση, παίζουμε για το πρωτάθλημα. Θα είναι σημαντικό, μετά τη νίκη που κατακτήσαμε στην έδρα τους, να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας ψηλά, για να αυξήσουμε κι άλλο την απόσταση μας στη βαθμολογία. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, σε καμία περίπτωση. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πανηγυρικό, όμως θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό σημείο της σεζόν.

Ο αντίπαλος μας είναι λαβωμένος και θα προσπαθήσει να αντιδράσει αύριο. Ναι μεν έχουμε μια διαφορά οκτώ βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Θέλουμε το βράδυ του Σαββάτου τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας βοηθήσει, γιατί όπως είπα, μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι. Είμαστε μέσα στους τέσσερις στόχους μας, μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και πρέπει, παιχνίδι με παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Σε αυτή την προσπάθεια, είναι σημαντική και η στήριξη του κόσμου».

Ο γερμανικουβανός ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαδόρ Ιντάλγκο είπε: «Αύριο, θα είναι άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε εναντίον τους, γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα, παίξαμε εξαιρετικά καλά στο πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά μέχρι το τέλος της σεζόν!

Έχουμε οκτώ πόντους διαφορά από τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να ανοίξουμε τη διαφορά αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο, δείχνοντας τις ικανότητες μας στο γήπεδο. Χθες, ήταν μια υπέροχη μέρα για την ιστορία του Ολυμπιακού. Θα μου άρεσε να δω ένα γεμάτο γήπεδο αύριο, για να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας την πρόκριση στους τελικούς της Ευρώπης!

Θέλουμε να κερδίσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, μαζί με τη Θύρα 7. Εμείς, οι παίκτες, θέλουμε να είμαστε και αύριο δυνατοί, να δώσουμε τα πάντα για αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Για αυτή την ομάδα, που μας έχει δώσει την ευκαιρία να γίνουμε μέρος της ιστορίας της! Της ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα».

Από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 74 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 45-29.  Ο Παναθηναϊκός στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα μετράει σερί νικών 6-0.

Volley League 2022-23

15η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 

Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας», Ερμούπολη, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η. Διαιτητές: Νικάκης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης», Νέα Σμύρνη, 18.30 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», Ορεστιάδα, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας  - Α.Ο.Π. Κηφισιάς Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Κωστόπουλος Δ., Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη Αγγ.

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», Ρέντη, 21.30 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», Πολίχνη, 20.00 (Live Streaming ESAP TV): Πήγασος Πολίχνης - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας Διαιτητές: Ισκάς, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Λούμσι, Καπλάνης, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.