1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2022 17:25

Athens Golden Cup: Αγριοδήμου/Καραγκούνη - Καλαμαρίδου/Μαναβή και Αντωνακάκη/Περδικάκη - Σαμπάτη/Χριστοδούλου τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ηλέκτρα Αγριοδήμου/Δήμητρα Καραγκούνη - Μυρτώ Καλαμαρίδου/Δήμητρα Μαναβή και Γεωργίνα Αντωνακάκη/Ιωάννα Περδικάκη - Ιφιγένεια Σαμπάτη/Χρυσάνθη Χριστοδούλου είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Athens Golden Cup.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/6 στην πλατεία Συντάγματος διεξήχθηκαν οι προημιτελικοί αγώνες γυναικών, με τους δύο από τους τέσσερις να κρίνονται στο τάι μπρέικ.

Στον πρώτο προημιτελικό Αγριοδήμου/Καραγκούνη αν και πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 21-10 κόντρα στις Μάτιου/Χαντζή, έχασαν το δεύτερο στις λεπτομέρειες (22-20) και προκρίθηκαν από την διαδικασία του τάι μπρέικ επικρατώντας με 15-11.

Στον δεύτερο προημιτελικό, Καλαμαρίδου/Μαναβή χρειάστηκαν 47 λεπτά για να αποκλείσουν την Σακελλαρίδη και την Χρυσομάλλη.

Στον τρίτο κατά σειρά προημιτελικό αγώνα, οι Κρητικές Αντωνακάκη/Περδικάκη άφησαν εκτός συνέχειας το νούμερο 3 του ταμπλό, τις Αθηναίες Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη με 2-1 (21-18, 19-21, 15-11) μετά από αναμέτρηση που διήρκησε μία ώρα.

Στον τελευταίο προημιτελικό, η Σαμπάτη με τη Χριστοδούλου που ξεκίνησαν από το Νο17 των προκριματικών, απέκλεισαν με 2-0 (21-15, 21-16) σετ τις Αμερικανίδες Έριν Μάλεσιτς/Μαλίνα Τερέλ.

Οι ημιτελικοί αγώνες θα ξεκινήσουν αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Όλα τα αποτελέσματα θα τα βρείτε ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.