1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2021 12:37

Continental Cup: Ήττα για Κλέπκου, Μπάκα και η πρόκριση με Πολωνία θα κριθεί στο χρυσό ματς

Δεν τα κατάφεραν στο δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών του Continental Cup κόντρα στη πρώτη ομάδα της Πολωνίας η Μαρία Κλέπκου και η Έλενα Μπάκα. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τις Βόιτατσικ, Κοτσιόλεκ (Νο29 στη παγκόσμια κατάταξη) με 2-0 (21-11, 21-12) σετ και η πρόκριση στα ημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά στη Χάγη θα κριθεί στο χρυσό ματς.
Η προημιτελική σειρά ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πολωνία είναι στο 1-1 και το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, στο οποίο θα αγωνιστούν οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη κόντρα στις Πολωνές Βόιτατσικ, Κοτσιόλεκ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης και η ακριβής ώρα έναρξής του θα ανακοινωθεί σε λίγο.

Το ματς

Στο πρώτο σετ, με δύο σερί μπλοκ της Έλενας Μπάκα και δύο λάθη της Πολωνίας διαμορφώθηκε το αρχικό 6-6. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Πολωνές Βόιτατσικ, Κοτσιόλεκ ανέβασαν την απόδοσή τους και έκαναν το 1-0 σετ με 21-11.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ, με το 7-6 να γίνεται 15-6 για την Πολωνία. Το σετ τελείωσε με 21-12 και η Πολωνία ισοφάρισε την σειρά των αγώνων σε 1-1.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.